Dobry den, mam taky problem, ze partnerovi sa na penise objavili drobne vyrastky, vyzera to ako bradavicky.Ja som v 5 mesiaci tehotenstva, tesne pred otehotnenim som bola na preventivnej gynekologickej prehliadke, a vsetky testy som mala v poriadku, myslim, ze test na HPV sa vola PAP test.S partnerom sa pozname nieco vyse roka a tie bradavicky sa mu objavili asi pred dvoma mesiacmi.Sme si verni, cize neviem, kde sa mohol nakazit.Ja ziadne priznaky nemam, obcas mam mykozu a mal to uz aj on, vtedy sa mu to zapalilo a mokvalo mu to, az sa mu zuzila predkozka a mal drobne trhlinky krvave na penise a hned potom sa mu objavili tie drobne bradavicky, ci co je to.cchela by som sa spytat, ci je mozne, aby mohol tie bradavicky dostat od nejakej svojej byvalej sex.partnerky a ci sa mohli objavit az po tak dlhom case od nakazenia, pretoze my dvaja sme spolu uz vyse roka a vsetko bolo ok.Alebo ci ja mozem byt nejakym skrytym nositelom HPV virusu, aj ked ziadne priznaky nemam, ani ked parter ich uz dva mesiace ma a ani testami na gynekologii mi nic nezistili.Dakujem za odpovede.
Je to vírusového pôvodu a nemaj z toho strach.Dá sa to odstániť vypaľovaním dusíkom ale kedj je to na takom chúlostivom mieste tak asi sa nájde aj iní spôsob.Treba však rátať s tým že sa to môže vrátiť.Hlavne to sledovať a nedovoliť aby sa to rozkrvácalo lebo potm sa rozšíria aj na okolité miesta!
to ide o niečo iné...nech ide na kožné. Nemusíš mať strach.