Bradavice a HPV 😞

nebinn
12. sep 2020

Dobrý deň,

Priateľka má už dlhšie HPV a teraz si všimla že sa jej vytvorilo viac bradavíc vo vagíne...:( Môžete mi prosím vás poradiť ako to dať odstrániť a čo odporúčate proti tomu? Nech to stojí aj milión je mi to jedno hlavne nech je v poriadku..

Ďakujem krásne za odpovede

lia_nka
12. sep 2020

@nebinn nech ide doktorovi a chod s ňou to bude aj za nekonečno ale hlavne sa liečte obaja🤦🏻‍♀️

nebinn
autor
12. sep 2020

@lia_nka ako myslíš nekonečno? No veď ja som v podstate čistý nemám žiadne príznaky.. liečime aj sme boli u doktora neboj že by sme to nejak ignorovali

himedzi
12. sep 2020

@nebinn ty nemusíš mať príznaky,no je veľmi pravdepodobné,že si prenasac ochorenia. Daj si spraviť testy.

anile12
12. sep 2020

Na HPV sú najlepšie vitamíny indol aspoň 6 mesačná kúra, sú drahšie ale zaručene.

nebinn
autor
12. sep 2020

@anile12 a prosím vás ako sa zbavíme vo vnútri tých bradavíc? Či to odpadne samé? Asi nie že

anile12
12. sep 2020

Toto neviem s bradavicami skúsenosť nemám treba sa opýtať lekára ako sa ich človek zbaví ale treba bojovať proti vírusu tak ci tak

nebinn
autor
12. sep 2020

@anile12 veď ja som s priateľkou 3 roky a mal som sex len s ňou takže som to musel dostať nejak inak a bojujeme proti vírusu.. len sa bojím že sa to nedá odstrániť

lenka2813
12. sep 2020

@nebinn tak tvoja priateľka sa mohla nakaziť od nejakého ex.. Tento vírus sa prenáša hlavne pohlavným stykom.. Hlavne, že sa liecite, netreba to podceniť... Ja som tiež o tom nevedela, až mi vyšla zla cytologia, ktorá bola spôsobena práve týmto.

lyci
12. sep 2020

zvnutra gynekolog, zvonku najlepsie laserom

iwka1984
12. sep 2020

@nebinn prenáša sa vraj aj 10 rokov po nakazení. Tak mi povedala doktorka

nebinn
autor
14. sep 2020

@lyci a je možné teda že sa to dá vznutra odstrániť?

lyci
14. sep 2020

@nebinn ano

evik159
14. sep 2020

@lenka2813 pokial viem, prenasa sa len pohlavnym stykom (alebo teda kontaktom s genitaliami)... ak mas inu info, napis, prosim, zdroj

kittykat22
14. sep 2020

@nebinn tak toto musis riesit s lekarom. Ak mas pocit, ze vam vas lekar neposkytuje dostatocnu starostlivost tak by ste ho mohli zmenit. A ty mas urcite HPV tiez - take, ze ma priatelka neexistuje. HPV mame (takmer) vsetci. A s tym, ze ho ma priatelka - mas ho aj ty. A je velmi pravdepodobne ze od teba 😀