Zdravím, pred veľa rokmi som mala HPV ,teraz sa mi objavil znova kvôli imunite a vyšiel mi tam dole jeden vyrastok ,prosím co by ho mohlo co najskôr odstrániť, už posilňujem imunitu aj všetko okolo toho ale ako sa zbaviť toho výrastku ďakujem
@falbala132 po tom koloide ste prosím nemala ,také ze vám to nejako uškodilo zdravej koze naokolo? Alebo len tu bradavicu stým potrieť?
@dadi5 bolo to asi take, ako ked som si v puberte rozvrtla vyrazku na nose 🙂 teda najprv ranka, ale rychlo sa zahojila. nebolo to vobec nejake nekomfortne ani bolestive ani som nemala ziadne nasledky. a potrela som bradavicu, ale samozrejme to uplne netrafis, dostane sa to aj vedla, ale neboj sa toho, za vysledok to stoji 🙂
@dadi5 ale to neznamená hneď že ide o HPV. Ja som mala tiež výrastky a boli to molusky. Po prepichnuti a dezinfikovani to zmizlo a už sa nevrátilo. Ja som ale bola u gyn a tá mi potvrdila molusky, robila mi samozrejme aj testy na HPV a aj iné choroby.
@falbala132 no vyskúšam snáď mi to čím skôr odpadne lebo mam stoho už hlavu jak melón ďakujem za tip 🙂
@gabika0825 ja si myslim, ze kazdy kto si kondylomami v minulosti prešiel uz ich vie na 110% rozoznať. Aj mne sa vrátili nečakane po 15 rokoch, začalo to jedným, a hned som vedela ktorá bije.
@falbala132 ešte keď môžem otázku veľmi to štípe pri tej aplikácií ci sa to dá vydržať? Ako často si to tam nanášať aby som.bola úspešná ako ty za dva dni 😀😊😊
@dadi5 dalo sa to vydržať. Popravde mne to bolo jedno aj keby mi slzy tiekli, ja som jeden posledny 4 mesiace neúspešne natierala Aldarou a bola som uz tak zúfalá ze keby si to mam aj nožom vyrezať, tak to urobím 😅
A natrela som to iba 2x vecer, 3. den som to uz mala dost citlive tak ze reku dám si pauzu ale medzitým sa uz urobila chrasta a cele to odpadlo tak uz som nemusela opakovať 🙂
ja som na to pouzivala Aldaru, ale odpadli iba vacsie. na mensie som pouzila Kolodium forte z lekarne, je to dost vypalovak, ale do 2 dni to odpadlo a uz sa nevratilo.