Ahojte baby prosím o radu môžu má bolieť vaječníky s toho že mám ovulaciu?
@ludmilazv to fakt ? Ja to pociťujem teraz prvý krát najprv som sa zľakla že som dostala druhý krát za mesiac menštruáciu , keďže som predtým nemala 2 mesiace menštruáciu a pani gyn. Mi na vyšetrení povedala že nepravidelný cyklus sa rieši antikoncepciou s čím ja absolutne nesúhlasím tak asi to má naozaj súvis s ovulaciou , ďakujem
@laura113222 aj mna bolievaju, kedysi pred porodom skoro vobec, ale teraz ma bolievaju tak,ze mam dakedy pocit,ze mi snad prasknu :D
@laura113222 jasné, mňa bolia pravidelne, niekedy aj prsia plus som nafúknutá
@lubkovaandrejka presne. Mňa tak niekedy zabolia, že musím chodiť skrčená kým to prejde.
@laura113222 áno mňa to boli občas dosť výrazne
@zara1996 ja tiez alebo si musim lahnut so skrcenymi nohani a dat si nurofen.
Ano vzdy ma bolievaju.vacsinou prava alebo lava strana,zalezi ktora prave ovuluje
@lubkovaandrejka to znamená že mám väčšiu šancu na otehotnenie?
@lubkovaandrejka pfuha , ja som taku bolesť mala prvý krát a strašné má boli hlavne práva strana , dnes som nevarila ani obed 😒
@lubkovaandrejka ja som si dala teplý vankúš na brucho a panadol , lebo som nevedela že čo si môžem na to dať , ale ďakujem za všetky odpovede ♥️♥️
ja som mávala kedysi strašné bolesti pri menštr.,potom to prestalo a začali ma bolievať vaječníky....
Baby, bolievaju vás aj kríze? Tam ako sú obličky?
@laura113222 ja pri ovulacii ked si prudko sadnem tak mi doslova vbije do tych vajecnikoch
@laura113222 niekedy je to brutalna bolest, veru. mam pocit, ze pri ovulacii trpim viac nez pri kramoch :D
@laura113222 áno, pri ovulácii ma bolia, niekedy až obmedzujú v pohybe😉