Bolia ma prsia a prsný sval

14. jún 2023

zdravim
uz vyse mesiaca mam pretazene ruky zmenila som pracu a bolia ma prsia pod pazuchami tak zboku aj prsny sval.
denne vela robim, rukami a stojim, mozem to mat od chbrtice ci pretazenia?
alebo mam ist na gyndu
bolia ma aj krize
tehotna nie som
dakujem za kazdu info.

river_song
14. jún 2023

Mozes to mat z hocicoho. Moze to byt problem svalu, rebra, chrbtice,.. na gynde ti s tym nesppravi nič. Smer všeobecný lekar a ten nech ťa pošle niekde, pravdepodobne najskôr na neurológiu

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. jún 2023

@oonnaganamakusai davno kedze ruky ma naozaj svalnate aj bez posilovania...od prirody vacsie bicepsy hned.., takze sa snazim vobec na ne necvicit. a teda tu bolest si matne pamatam, viem ze ma zvyklo po behu tak boliet...ked som mala ruky v istom uhle.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. jún 2023

@oonnaganamakusai predtym som cvicievala ale uz dlho nie , aktualne vsak makam rukami , mam ich natiahnute a pouzivam hrubu silu, tak mozno z toho?

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. jún 2023

@oonnaganamakusai dakujem moze byt odsledujem to

lija22
14. jún 2023

celkom ma potesila tato tema, lebo mavam totozne pocity akurat,ze ja to nemam s cim spojit len sa to deje v blizkosti ovulacie. U mna sa to deje raz za mesiac a je to zahada a ozaj to boli, az neprimerane. zrejme nie sme rovnake pripady

autor
14. jún 2023

@lija22 starnem a mna uz ozaj boli hocico.🙈 prsia ma nikdy nezvykli boliet, mozno je to nejakou hormonalnou zmenou ci co...jasne ze po porode sa u mna vela zmenilo len moznoze sa viac sledujem, kamoska si nahmatala hrcku a teraz si to vsade mackam ako slepica

autor
14. jún 2023

@lija22 mna to uz boli vyse mesiaca ( akurat ked som zacala viac pouzivat v praci ruky)

lija22
14. jún 2023

a ved dobre ze sa vysetrujes, treba byt obozretny. Zrejme to bude tou zvysenou namahou a starnutim 😃 rada by som poradila, ale ani sebe neviem. teda viem "nevsimaj si to" 😂

ivetarybarova
15. jún 2023

@river_song presne tak aj mňa poslal lekár na neurológiu

anicka176
15. jún 2023

Ťažko povedať z čoho, ale objednala by som sa na gyndu, pre doporučenie na sono, prípadne si spravila rovno gynekologicku preventívku