Ahojte keď máte ovulaciu zvykne vás aj na právo vaječník bolieť ? Cela ta strana až do nohy ďakujem
@bambulienka25 len mi to občas ide aj do nohy ale len dnes na pravo je to taká menštruačná bolesť. Občas aj kríze je to normálne ? Idem si dnes kúpiť teplomer či mám fakt ovulácii
Ano je to normálne
@bambulienka25 aj Vám niečo pomáha od toho skúsila som si ibalgin rapid a nič 😅🙏🏻
@bambulienka25 ani mna to tak strašne neboli dá sa to vydržať ale len som skúšala ja si dávam veľmi malo lieky. A posledná otázka mna to boli na pravej strane aj vás to bolieva len na pravej ?
@bambulienka25 každý mesiac iná ? Lebo ja to mám možno druhý krát takto v ovulácii
Mna tiež boli vždy len pravý vaječník hlavne keď si sadám alebo sa idem postaviť predvčerom som ledva chodila hrozná bolesť🤨
Gynekologička mi povedala že jedine antikoncepciu tu ale nechcem tak mi predpísala algifenove kvapky ale nedavam si nič snažím sa to vydržať 🤷🏽♀️
Neboleli ma nikdy,ale po porode a 2 potratoch mam velmi bolestivu aj menstruaciu aj ovulaciu,vzdy boli len prava strana,k tomu krize,prsia a dokonca aj nohy 😒
Áno, mávam to 1-2x za rok a práve sa to asi deje. Posledné dni mám hroznú bolesť v pravom boku, mňa bolievajú až kríže a obličky (len pravá strana vždy!). Tiež bolesť úplne dole v podbrušku a do nohy. Keď som to zažila 1x skončila som na pohotovosti, lebo som si myslela, že ide o slepák.
Momentálne mám covid ale presne aj 16DC a neviem, či tie bolesti súvisia, alebo čo mi vlastne je. Ale najhoršia je noc, lebo neviem spať ☹
Každopádne ak je tá bolesť z ovulácie 4-5 dni podĺa mojej gyn je to v poriadku.
na to ci mas ovulaciu neprides tak ze si v ten zmerias teplotu, je to o sledovani trendu teploty v celom cykle.
Sono ti robili, ci nahodou nemas na tej pravej strane nejaku cystu, ked bolest vyraznejsie citis iba tam?
Mna bolia vajecniky a krize s kazdou ovu, vacsinou sa strany striedaju ale niekedy to vyjde ze dva mesiace to ide z tej istej strany.