Bolí vás počas ovulácie vaječník?

24. nov 2021

Ahojte keď máte ovulaciu zvykne vás aj na právo vaječník bolieť ? Cela ta strana až do nohy ďakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. nov 2021

@bambulienka25 len mi to občas ide aj do nohy ale len dnes na pravo je to taká menštruačná bolesť. Občas aj kríze je to normálne ? Idem si dnes kúpiť teplomer či mám fakt ovulácii

lorin29
24. nov 2021

Ano je to normálne

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. nov 2021

@bambulienka25 aj Vám niečo pomáha od toho skúsila som si ibalgin rapid a nič 😅🙏🏻

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. nov 2021

@bambulienka25 ani mna to tak strašne neboli dá sa to vydržať ale len som skúšala ja si dávam veľmi malo lieky. A posledná otázka mna to boli na pravej strane aj vás to bolieva len na pravej ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. nov 2021

@bambulienka25 každý mesiac iná ? Lebo ja to mám možno druhý krát takto v ovulácii

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jjanulienka
24. nov 2021

Mna tiež boli vždy len pravý vaječník hlavne keď si sadám alebo sa idem postaviť predvčerom som ledva chodila hrozná bolesť🤨
Gynekologička mi povedala že jedine antikoncepciu tu ale nechcem tak mi predpísala algifenove kvapky ale nedavam si nič snažím sa to vydržať 🤷🏽‍♀️

simona92101
24. nov 2021

Neboleli ma nikdy,ale po porode a 2 potratoch mam velmi bolestivu aj menstruaciu aj ovulaciu,vzdy boli len prava strana,k tomu krize,prsia a dokonca aj nohy 😒

matus7030
25. nov 2021

Áno, mávam to 1-2x za rok a práve sa to asi deje. Posledné dni mám hroznú bolesť v pravom boku, mňa bolievajú až kríže a obličky (len pravá strana vždy!). Tiež bolesť úplne dole v podbrušku a do nohy. Keď som to zažila 1x skončila som na pohotovosti, lebo som si myslela, že ide o slepák.
Momentálne mám covid ale presne aj 16DC a neviem, či tie bolesti súvisia, alebo čo mi vlastne je. Ale najhoršia je noc, lebo neviem spať ☹
Každopádne ak je tá bolesť z ovulácie 4-5 dni podĺa mojej gyn je to v poriadku.

emalka
28. nov 2021

na to ci mas ovulaciu neprides tak ze si v ten zmerias teplotu, je to o sledovani trendu teploty v celom cykle.
Sono ti robili, ci nahodou nemas na tej pravej strane nejaku cystu, ked bolest vyraznejsie citis iba tam?

Mna bolia vajecniky a krize s kazdou ovu, vacsinou sa strany striedaju ale niekedy to vyjde ze dva mesiace to ide z tej istej strany.