Bolí ma ľavý vaječník

13. jan 2022

Bolí ma ľavý vaječník pravdepodobne. Bolesť taká skôr tlmená. Bolí to uz niekoľko dní. Je možné že to je len prechladene? Alebo co to moze byt?

andrea_82
13. jan 2022

prepáč, ale toto je veľmi zlá otázka. Môže to byť milión vecí, keď ani nevieš, či ťa bolí vaječník alebo iný orgán. Ak ti bolesť neprestane, smer lekár, jedine ten ti vie povedať, čo ti je.

vikusjk
13. jan 2022

Neoovulujes? Mna takto boli vajecnik, ked mam ovulku.

autor
13. jan 2022

@andrea_82 Noo som si tak na 99% istá. Ku doktorovi sa chystám ale mam veľmi nabitý program takže musim veľa veci menit na to aby som tam sla. Taakze som chcela vedieť aspon cca co to môže byť.

autor
13. jan 2022

@vikusjk Mam to cca od 27.12. a menštruáciu som mala predtym, takze na nu este cakam (20.1. by mala byt dalsia). Takze ovulacia by to nemala byt.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. jan 2022

A to s tym mám ísť rovno ku gynekologovi alebo najprv ku doktorke? Ja som u gynekológa totizto nebola este a tak neviem jak to tam funguje.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
whatever1
15. jan 2022

Ak si este nikdy nebola u gynekologa, vyber si neakeho v tvojom okoli podla recenzii. Zavolaj, opytaj sa ci beru nove pacientky, a rovno sa objednaj. Nezabudni povedat ze mas vyse dvoch tyzdnov bolesti, aby ti dali skorsi termin.