Depiluje tu niekto intímne partie úplne komplet? Chystám sa na to, neviem či ísť do salónu alebo to skúsiť radšej v pohodlí domova. A neviem či to vôbec zvládnem. Zaujímalo by ma, či to skôr väčšina žien dáva, alebo nedáva.
Myslíš brazílsku depiláciu?
@jaskolka hej to presne myslím.
@stanulienkat omg, ženy si tu fotia ochrane testy, dopodrobna opisujú ako sa kto kde vystriekal aby zistili že fakt nie sú tehotné, fotia chriachle svojich detí a neviem čo a ja som podľa teba úchyl, pretože sa opýtam na to, či je zvládnuteľná depilacia tam dole? 🤣 teraz neviem či som divná ja alebo ty
Ak máš nízky prah bolesti osti, daj si tabletku. Môjmu chlapovi ju vždy ponúkla kozmeticka keď šiel na depiláciu, časom si zvykol, keďže chlpy boli jemnejsie
*očurane testy
@sense ďakujem, vyskúšam
chodím raz za 3-4 týždne, dá sa to vydržať
Brazília mňa bolela ako sviňa ale stojí to zato 🤣🤣🤣
Sorry. Myslela som fakt, že sa tu odbavuje nejaký úchyl, pretože tu bývajú často takéto príspevky len s tým cieľom.
Uvažovala som nejaký čas nad tým, ešte ak slobodná, veľmi dobrá kamoška to absolvovala pravidelne. Tak sme sa o tom bavili, keďže fakt sme rozoberali asi všetky témy, aj takéto osobnejsie. Vravela, ze spočiatku to fakt bolelo, kým si zvykla, aj ze normálne jej radili si dat dačo od bolesti.
No čím častejšie chodila, tým bola bolesť znesitelnejsia, no bolelo to vždy. Pritom ona má fakt vysoký prah bolesti, no predsa len to je tam veľmi citlivé.
Depilacia nema preco boliet - to je len odstranenie chlpku nad povrchom koze, teda napr. holenie ziletkou, kremom…
Epilacia je odstranenie chlpku aj s korienkom - vosk, laser, ipl… no a kazda sme inak citliva, ale ocividne sa to da prezit, ked to tolko ludi absolvuje. Ja som sa este neodhodlala, ale rada by som😃
Ja som bola pred mesiacom na epilacii komplet bikiny..no úprimne videla som hviezdičky, ale bola to chvíľka..takže sa to dá prežiť..a hlavne výsledok už vidím teraz🙂 myslím že aj depiláciu zvládneš
Chod urcite do salonu. Staci jeden nespravny pohyb a mozes mat dlhodobejsi problem.
Ja mam prah bolesti dost vysoko, ale toto ma zakazdym bolelo.
Mňa to veľmi bolelo a to som si dala depilovat voskom len kraje bikín ako bonus som mala modriny a zarastali mi chĺpky, nohy som skúsila len raz radšej sa holim🙂
Bola som v dvoch salónoch - v jednom skoro žiadna bolesť. V druhom som skoro plakala 😃 ale zas to pani trvalo veľmi kratko.