Ahojte bolí cievkovanie?
Mňa nebolelo, resp. "prebila" to bolesť po pôrode, lebo mňa museli cievkovat po pôrode kôli opuchu, ktorý mi zabranoval vymočiť sa. Skôr to len bolo nepríjemné, ale nepovedala by som, že nejak extra bolestivé.
Nie, je to nepríjemné.
Zavisi asi od situacie aj od osoby, co cievkuje. Mna trosku rezalo, nebolelo, ale bola som uprostred porodu :D a potom ma to rezalo este dalsi mesiac...
Ja som po operácii žlčníka pár hodín , misu mám pod sebou ale nič sa nedej
Je to nepríjemné pri zavádzaní. Potom príde pocit ako keď máš silný zápal močového mechúra ale po 5 minútach to nebudeš ani registrovať. No a pri vybratí nádych a za sekundu to je vonku 😁
Ked tam mas bakteriu boli,pali riadne, ked nemas,tak neboli.
Vzdy všetko závisí od osoby, co ti daný ukon robi. Aj krv ti sestricka moze zobrat tak, ze nic necítiš alebo ta ruka bude bolieť este týždeň... mna nebolelo. Bolo to nerijmne, ale nie bolestive
Nie. Len neprijemne. A len chvilu.
Je to neprijemne, ale neboli to.
Ja som to isté mala po žlčníku. Museli ma cievkovať,bolo to nepríjemné ale dalo sa to vydržať.
mna to bolelo ale len preto, ze som bola po porode sita a cez to sitie mi to tam "pchala" 😵💫 a dokonca 2 dni po sebe ale inak si myslim, ze by to bolo znesitelne
Ja som pociťovala len jemnučký tlak, ale nebolelo to.
ja som sa cievkovania bala viac nez porodu :D a nakoniec to bolo len trocha neprijemne. ale kedze som mala vtedy 24 hodin kontrakcie tak mozno je ten pohlad trochu skresleny :D
Keď to porovnám tak napr. zavedenie vnútromaternicového tekieska ma bolelo, cievkovanie je proti tomu nič, aj keď to vybratie cievky po 2 dňoch som zato cítila.
Mna bolelo a veľmi . A aj po zavedení veľmi nepríjemne stále pocit na silne cikanie a veľmi mi to akoby cukalo v močovej trubici
Na konci mi vyšla aj krv do hadičky , je to v poriadku ? Zajtra mi ju budú vyberať
A mali ste sj vy stály pocit na cikanie počas toho ?
Ja som to pôrode necítila.
Cievkovana som bola už 4krat a je to nepríjemne a stále je pocit na cikanie...držím palce ❤️
Ďakujem pekne žienky 🙂❤️
Mňa to bolelo pripomínalo mi to bolesť ako keď som prechladnutia odspodku. Také rezanie dosť nepríjemné
Ja som necítila ale že absolútne vôbec vôbec nič, až keď som sa šla "docikat" na toaletu vtedy to bola úľava
Boli 😔