Ahojte baby. Od cca víkendu sa mi objavil žltý , žlto - biely výtok ktorý dosť nepríjemne páchne. Dokonca sa mi urobila aj vyrážka nad klitorisom ktorá dosť boli. Prvé dni ma bolel aj mechúr a pri močení. Hneď včera ( pondelok) som ráno volala svojej gyn, popísala jej ťažkosti a že dobre utorok môžem prist. Ale dneska ráno mi volala sestrička že pani dr je chorá . A termín mi dala až budúci pondelok. Pracujem pri stroji zle sa mi sedí aj chodí, najlepšie mi je len keď ležím ale zasa ráno keď sa zobudím hrozne veľa z toho zo mňa vytečie, prepáčte za úprimnosť ale s takým niečím som sa dávno nestretla. Keď som mala 18 rokov tak som mala niečo podobné, teraz mám 27 a potom sa mi to už neopakovalo. Príčinou zrejme môže byť aj divokejši sex s partnerom po dlhej dobe, neviem naozaj. Na kúpalisku som nebola. Volala som sestričke či by mi teda nemohla do pondelka dať nejaké čipky niečo ako Polygynax ale vraj nie, že mám vydržať lebo potom sa nebude už dať dobre urobiť v pondelok kultiváciu - že by to poplietlo výsledky. Lenže do pondelka je ešte skoro týždeň, čo mám prosím robiť? Naozaj je to nepríjemné, zle sa mi pracuje aj doma sa neviem na nič sústrediť. Ďakujem.
Tvoju lekárku musí niekto zastupovať, nečakala by som do budúceho týždňa.
@elenka74 nikto ju práveže nezastupuje pýtala som sa sestričky , skúsim ísť do lekárne zatiaľ aspoň
Tak chod potom na pohotovost,funguje aj na gynde
To nechápem. A zastupujúci lekár, nič? Šla by som na pohotovosť. Poprípade, skús sa v lekárni opýtať na niečo voľnopredajné, aby ti to aspoň zmiernilo príznaky.
Divokejší sex by mohol spôsobiť krvácanie alebo špinenie, nemyslím si, že by si z neho mala bolestivú vyrážku a výtok. Skôr to bude nejaká riadna infekcia.