Bolestivý sex v každej polohe. Môže sa mi niečo reálne stať?

6. júl 2021

Ahojte nemám 15 už mám pomaly 30 ale nežijem sexuálne dlho ani intenzívne. Skôr je rarita keď mám sex. Vždy ale keď ho mám je bolestivý v každej polohe a ja mám reálne obavy. Spočiatku som myslela ze to boli hlavne kvôli strachu z bolesti a ze nie som uvoľnená ale ono to boli stále a naposledy som pocitila nárazove ostré pichnutie v podbrušku tak som sa zľakla ci sa niečo vážne môže stať. Napríklad ze mi partner poškodí krčok alebo močový mechúr. 😔 Bojím sa nechcem kvôli sexu mat nejaké problémy partner ani nemá nadpriemernu dĺžku ma 15 cm co je v kľude. Fakt neviem

ivver
6. júl 2021

s gynekologom ste hovorili ?
môže byť problém fyzicky ale aj psychicky, ja by som neváhala a zavolala gynekologovi že mám taký a taký prblém.. určite viac vyrieši ako my sem 🙂 to je myslené v dobrom..

deti95060810
6. júl 2021

určite riešiť s lekárom - gynekol.

autor
6. júl 2021

@ivver bola som. Dr nevidí žiadny problém prečo by to malo bolieť. Aj lubrikant používame čiže ani v tom problém nie je

autor
6. júl 2021

@deti95060810 bola som a nič. Nevidela žiadny problém

deti95060810
6. júl 2021

potom skús sexuológa

ivver
6. júl 2021

Zjavne tam bude problém psychicky... Sexuológ? 🙂

mamamasama
6. júl 2021

Aj moja kamaratka to takto ma :( Sexuolog tiez nepomoze, ono je to fakt fyzicke. Aky si typ postavy,? Ona je taka utla, malinka. Drobne ziena. Bojuje s tym cely zivot. Uz ma po 40-tke

anonym0001
6. júl 2021

akozeeee 15cm v klude neni malo 😀 Ak si mensia zienka, moze byt velkost problem. Ja som bola raz s chlapikom, ktory mal 15cm v klude a v "pohotovosti" mal snad 20 a na sirku skoro 4cm. Dodnes mam zdrav problemy z toho. A to som velka zena (183cm) a mam uz nieco odsexovane. Vztah som musela ukoncit kvoli jeho velkosti a mojim stalym zdrav. problemom. (mala som po kazdom sexe zapaly a este mi aj poskodil nejako moc. trubicu alebo co, dodnes ma boli pri moceni. Vdaka tomu mozno uz nebudem mat nikdy sex)

autor
6. júl 2021

@mamamasama tiež tak. Drobunka nemám ani 160 cm a 48 kg. Na jednej strane priateľ je spokojný že nie som rozbitá ako slovenská diaľnica všetko pekne cíti neplave dnu ale na druhej strane tie bolesti. Fakt neviem ci niečo nemôže reálne poškodiť aj keď gyn povedala ze problém nie je viditeľný žiadny

autor
6. júl 2021

@anonym0001 ježiš presne pre toto sa pýtam 😢 s močákom už mám problémy aj tak a dosť to obmedzuje a desím sa toho ze môže byt ešte horšie. Noo 15 cm ma v akcii cize som rada ze to nie je viac.

rooberta
6. júl 2021

@anonym0001 prosim ta to ti takto zdiagnostikoval a povedal doktor, ze kvoli jednemu styku s viac obdarovanym muzom sa ti poskodila mocova rura a uz nikdy nebudes moct mat sex? Alebo si to len ty myslis? Nebude ta bolest pri moceni suvisiet s tymi zapalmi, cize mas v mocovom trakte nejaku silnu bakteriu ktora sa ta drzi? Mne to znie logickejsie.

anonym0001
6. júl 2021

@rooberta ano, mala som aj bakterie, je to preliecene. Posledne 3 roky ziadnu bakteriu nemam, neni z coho. X urologov aj gyndy som vymenila, nikto nic nenasiel. Len mi to tam este viac rozrypali. Uz som to vzdala.

rooberta
6. júl 2021

@anonym0001 a nemas kvoli zapalom zuzenu mocovu ruru? Ak ano rozsirenie by zrejme pomohlo.

anonym0001
6. júl 2021

@rooberta vies co, po poslednych vysetreniach (ktore nic nezistili) som uz nenabrala odvahu tam ist. Neviem si predstavit, ze by sa mi tam znovu niekto sparal.

ofzuza
6. júl 2021

Autorka, cysty nemas? Mne to robi, ked mi daka vacsia narastie. Inak som tiez spunt, musim davat trosku pozor na polohu, nie kazda mi vyhovuje a obcas je to bolestive.

nevenka
6. júl 2021

Ja sa pridam k tym malym zenam, mam len 152 cm a manzel je vysoky a proste velky a vsade velky, teda pre mna urcite. Niektore polohy absolutne nemozne. Ale nasli sme si sposob a musi byt proste opatrny, niekedy to mavam tiez, take to pichnutie, akoze dost velka bolest, podla mna, zavisi to aj od polohy krcku, v niektorej faze cyklu je to proste lepsie a inokedy horsie. Ale odrodila som uz 3 deti a mozem povedat, ze po tretom porode to je hadam najlepsie.

sunshine_18
6. júl 2021

Môj partner má vacsie prirodzenie okolo 18cm ale hrubý 🥴🤭a mňa napríklad vždy keď nemám počas menštruácie styk ale až po nej alebo ze nemám aj týždeň styk lebo nestíhame atď. Tak ma to toez zo začiatku tak boli a občas aj v podbrušku no potom to prejde tak neviem.. Ale na tvojom mieste by som to riešila určite s gynekológom

mikman
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz