Ahojte prosím vás neviete mi poradiť co si dat na bolestivé prsia pred menzesom ta bolest je dosť nepríjemná až taky tlak ledva sa obleciem ďakujem vám za rady...
@katarina40 Odporucam Agnucaston. Je to rastlinny vytazok. Ja mavam to iste uz roky rokuce, strasne bolesti prs pred menzesom a toto mi pomohlo. Da sa to kupit na volny predaj
@sagittka Ďakujem veľmi pekne 🙂lebo sa to nedá niekedy vydržať 🙏
@katarina40 aj mne takisto pomohol Vitex.tiez som mavala bolestive prsia a po Vitexe to preslo
Mne pomohol pupalkovy olej
@marticka85po ďakujem pekne určite vyskúšam lebo dosť to aj obmedzuje v živote
@katarina40 to vám verím, ja to poznám. Je to des. Ja mam vzdy až pocit horucky, kto to nezazil nepochopi. Ten Agnucaston je dobry, treba to ale dlhodobejsie a bez prestavky aspon 3 mesiace
@katarina40 užívaj pupalkový olej. Ale nie len keď už je bolesť, ale pravidelne, dlhodobo. Mne tieto problémy úplne odstránil. A ešte je dobre užívať aj magnézium. Ale hlavne tú pupalku.
@janka1011 ďakujem krásne 🙂určite vyskúšam tu pupalku nikdy som takéto problémy nemala 🙏preto som napísala sem ze tu nájdeme riesenie🙂
@sagittka nikdy som takéto problémy nemala takže preto som si po radu prišla sem a oplatilo sa🙂ďakujem určite vyskúšam lebo to nič vtedy neurobím iba sedieť bez pohnutia😁
@katarina40 nic na to nie je