Bolestivá podkožná hrčka v oblasti veľkého pysku

erinaaerina
16. máj 2024

Ahojte dievčatá, som tu nová, veľmi pekne by som vás poprosila ak by ste mi niektorá poradila, v intímnom mieste na veľkom pysku som cítila bolesť, cítila som ako sa mi robí Hrčka, bolestivá, bola dosť hlboko pod kožou. Mastila som s kadečím, nevyhnisalo, skôr sa to stratilo asi po dvoch týždňoch. Z gynekologickeho pohľadu som úplne v poriadku, žijem v monogamnom vzťahu, takže všetky pohlavné choroby vylúčené….. Videla to aj kožná, vraj veď sa to stáva…. Ale že nespĺňam podmienky na hidradenitidu, keď som sa jej pýtala….. ešte rozmýšľam či si to mám ísť dať vybrať ku chirurgičke, neviete baby mi poradiť, ktorá ste mala obdobný problém? Z čoho to vzniklo vám, ako ste to poriesili…. Bola som aj na usg a vraj to je len “ zdurena uzlinka”…. Ale plastická chirurgička na konzultácii povedala, že tam sa nezvyknú nachádzať uzlinky…. Je to z vonkajšej strany na veľkom pysku. Ďakujem za vaše skúsenosti

alickapusinka
16. máj 2024

nebude to bartholiniho žľaza zápalena.

erinaaerina
autor
16. máj 2024

No je to z vonkajšej strany. Skoro pri močovej rúre…. Ako myslím v tej výške ….ale zvonku, kde je ochlpenie

lenocka8894
16. máj 2024

@erinaaerina ja som mala taku hrcku ale bola tmava no ani vytlacit nesla..tiez tak po 2 tyzdnov zmizla...po dlhsej dobe sa znovu objavila (nie ta ista) a nakoniec to bol vrasteny zapaleny chlp

simona1998
16. máj 2024

@erinaaerina mala som to iste . Bol to vred ktorý mohol vyše týždňa .

simsalabim
16. máj 2024

@erinaaerina gafrova mast to vytiahne na povrch… je to zapaleny por.

gaia14
16. máj 2024

a nemoze to byt vrasteny chlpok zapaleny? mne sa take podobne robilo z toho sem tam... Bolelo to jak fras, ale eventualne to vyhnisalo na povrch a potom bol pokoj

cecilia29
16. máj 2024

Mala som podobný vred, na podobnom mieste. Ja som s tým nikde nešla, pichla som to sterilnou ihlou a dezinfikovala jodom. Následne dala vrstvu ichtiolovej masti s gafrom. To som zopakovala 2x a zmizlo

erinaaerina
autor
16. máj 2024

Ďakujem vám babenky zlaté, aj vy ste to mali “ dosť “ tak v hĺbke? Akokeby pod kožou …. ? Lebo občas mám pocit že keď prechladnem, že sedím na studenom že vtedy to vyjde…. Teda vtedy sa to zjaví …. Ale ste zlaté, lebo už keď strácam nádej a zrazu zistím že s tým máte skúsenosť i vy a vôbec ste nerobili paniku

tamtamka26
17. máj 2024

@erinaaerina to bude zarastený chlp.... časom vyjde hore a bude sa dať vytlačiť. neboj nič...

cecilia29
17. máj 2024

@erinaaerina najprv to bolo dosť hlboko. Gafor s ichtiolom pomôže

erinaaerina
autor
18. máj 2024

Ďakujem vám pekne dievčatá, ono sa to stratí a zas vyjde po dvoch týždňoch …. Nie presne na tom istom mieste, ale možno vedľa. Skúšala som gafrovu masť a vysypala som sa z nej po prvom použití …..:(