Bolestivá ovulácia po pôrode

8. sep 2022

Ahojte,

Stretli ste sa niektorá s tým že po pôrode ste mali ovuláciu bolestivejšiu ako pred?
Je pravda že aj pred otehotnením som vždy vedela kedy mám plodné dni jednoducho som to cítila vždy som to brala ako výhodu lebo aj vďaka tomu sa nám dieťa podarilo splodiť v podstate na prvý pokus.
Ale od pôrodu je to teda des, bolesti sú omnoho silnejšie väčšinou iba vždy na jednej strane podbruška ale hlavne ma hrozne bolia kríže. Celkovo sa mi celý cyklus pôrodom zhoršil aj menštruácia je omnoho horšia.
Je to niečo kvôli čomu treba ísť na gyndu? Po pôrode som rok, po šestonedelí bolo všetko ok aj na sone.

Ďakujem

viky_21
8. sep 2022

Ja mam to iste. Do porodu som skoro vobec nevedela kedy mam ovulaciu ale zato som mavala dost silnu a bolestivu ms ale po porode to mam presne naopak. Ovu mam bolestivu niekedy pomoze az tabletka od bolesti.

54tinka54
8. sep 2022

Ja som tiež rok po pôrode, MS mi nabehla po polroku a teda tiež tá ovu je riadne bolestivá 🙈 pred pôrodom ma vôbec nebolela.. u dr som s tým nebola, vraj je to normálne, môže sa to po pôrode takto zmeniť. Ale určite jej to spomeniem keď pôjdem na najbližšiu prehliadku.

annnna18
9. sep 2022

Ja mam to iste, bolestiva ovulacia a to totalne, co predtym som ani nevedela ze ju mam. A aby toho nebolo malo otrasny PMS, byva mi zle, hlava ma boli, prehanky neviem co este 🙄