Bolestivá ovulácia po pôrode

14. aug 2022

Moja dcerka ma 7mesiacov a pred mesiacom som dostala taku tu echt menštruaciu. Pred pôrodom som nikdy nemala bolestivu ovulaciu ale teraz už dva mesiace po sebe v čase ovulacie idem odpadnuť. Tak ma bolia vaječniky že až. V noci mi to ani spať nedá. Dá sa s tym niečo robiť?

jeanne14
14. aug 2022

Zrejme nie. Mám to tak už dva roky po druhom pôrode.

stellarstar
14. aug 2022

Skúšala si inofolic? Ja to užívam kvôli niečomu inému a všimla som si že už nemám bolestivú ovu. Alebo aj gynex môžeš skúsiť

danielahamar
14. aug 2022

Mne to začalo po 3porode

autor
14. aug 2022

@stellarstar a môže sa to aj v čase dojčenia?

taktotedanie
14. aug 2022

Skuste sa radsej poradit s lekarom ako zacat brat inofolic alebo gynex ak este dojcite, mozno bude nutne vysetrenie

cecilia29
14. aug 2022

Ja som mala takto od porodu, ale vlastne som bola rada ze som vedela kedy ju mam. Ale stale mi stscil 1 paralen a bolo dobre

autor
14. aug 2022

@jeanne14
@stellarstar
@danielahamar
@taktotedanie
@cecilia29 dakujem vam zienky. Ked pojdem na preventivku,poradim sa s lekarom, ale asi to bude kazdomesacne trapenie😒

stellarstar
14. aug 2022

Áno je to len doplnok

drmelka
14. aug 2022

Ja to mám tiež asi posledný rok. Gynda mi povedala,buď hormonálne lieky....tie ale nemôžem nakolko mam ulceroznu kolitidu.....alebo vydrzat a dat si panadol,nieco od bolesti. Ja med si dam panadol,caj a teply vankus na brucho pomoze. Ak ma to drapi v praci,ke to horsie....ale uz som si zvykla....aj menzes mam bolestivy....takze asi tak.....povedz gynekologovi,oni Ti povedia moznosti a je uz len na tebe,co si vyberies.