Bolestivá ovulacia

aniatko
11. jan 2018

Máte problém s bolestivou ovulaciou. Je to normálne?
Začalo mi to po potrate
Ak áno koľko dní vám trvajú bolesti?
Ďakujem za odpoved

moniikka
11. jan 2018

Ja mám bolesti pri ovulke po 3pôrode.Niekedy čo krok a pichnutie a pri styku ani nehovorím,takže počas ovulky pôst,lebo ani dýchať nemôžem.Trvá to cca 3-4 dní a potomhneď pokoj.Chystám sa k lekarke,ale kedy sa tam dostanem netuším.

mawka
11. jan 2018

mam to od druheho porodu takto uz stale, dr. povedal, ze sa s tym neda nic robit, ze na to neexistuje riesenie. inak som po gyn stranke v poriadku. co viem, tak pri uzivani HAK to bolo miernejsie. ale ako pise monika vyssie, detto, pichanie, nafuknuta som, nepouzitelna doslova. akurat u mna to trva 2 dni max.

maataa1
11. jan 2018

Podobne u mna to trva jeden den, niekecy len par hodin...obcas ma bolest zobudi v noci...

kubkovamama
11. jan 2018

Podobne. 2porody,3 potraty. Dr.mi predpísala Norethisteron. Rieši to aj nepravidelnosť,PMS,bolesti počas cyklu atď..v podstate viac nepríjemností v jednom. Avšak musí sa brať dlhšie,presne podla rozpisu a má plno nežiadúcich účinkov. HAK sa tiež predpisuje, stále sú to ale hormóny. Mne bývalo po tých pirulach hrozne,depresie,vracanie,chudnutie. Vysadila som to. Pomohlo mi (veľa článkov je na nete) cvičenie a tesne pred ovu.intenzívnejšie. Vysadiť pred ovu sladkosti,kávu,alkohol,soľ. Neverila som tomu,ale funguje to a mám pokoj.

aniatko
autor
11. jan 2018

Koľko dní ti trvali ovulačné bolesti? ☹️

petrahanka
11. jan 2018

Ja som teraz 4 mesiace po druhom pôrode a mám takú ovulaciu že od bolesti nemôžem ani chodiť... bez No-spi nejdem ani na krok a chvalabohu zaberá mi. A menstruacia je pravý opak žiadna bolesť len sa zo mna leje a leje a vôbec tomu nechápem

dasaa
11. jan 2018

Mam bolestivu ovulaciu od druhého pôrodu trvajú bolesti 1 až 2 dní

monika20111990
11. jan 2018

@mawka ahoj tiez keď máš plodné dni máš problém s tým že ťa bolí spodok bruška a nafukuje ťa ako vravíš úplne n použiteľná

emilia8654
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aniatko
autor
5. feb 2018

Ja som tak chodila za doktorkou že mám stále bolesti a výtok stále mi tvrdila ze som v poriadku až som zašla za inou doktorkou na vyšetrenie a ta mi povedala ze mam chronický zápal maternice a krcka

updatevani
24. feb 2018

@aniatko ahojky, mala si aj iny problem ci len tie bolesti, ked ti zistili zapal?ja som tiez po potrate a ma posledne mesiace bolestivu ovulaciu, vytok mam standardny ovulacny ziadna zmena, no a bolesti mam raz na lavej raz na pravej strane kazdy mesiac inak, tiez mam ako keby nafuknute tvrde podbrusko a citlive na dotyk a aj bolestive prsia...trva to najviac dva dni v strede cyklu dlhsie nie...bolesti pri pohlavon styku nemam ani pri moceni...

aniatko
autor
5. apr 2018

Ahoj ja som mala stále zelený vytok

topanka
30. nov 2019

Caute baby da sa pri bolestivej ovulke otehotniet...
Lebo sa snazime .diky za info

janula2511
21. sep 2021

@moniikka bola si u Dr s bolestivov ovulációv? Čo si vyriešila?