Bolestivá ovulácia

10. jún 2022

Baby, som 10 mesiacov po pôrode, po piatich mesiacoch po pôrode mi prišla MS. Nejak som dúfala že možno ju uz nebudem mať bolestivú (pred pôrodom som mala bolesti dosť). Žiadna zmena, menštruáciu mám stále bolestivú. Horšie je, že v cca polovici cyklu mám také bolesti ako keby mala prísť MS. Môže takto bolieť ovulacia, keďže sa mi to deje cca v strede cyklu? Ale trvá to aj 2-3 dni.
Môže to byť nevyrovnanými hormónmi? ešte stále aj kojím.
Pred tehotenstvom som si teda odtrpela 2 dni bolesti počas MS, teraz po pôrode trpim počas ms a ešte aj 2-3 dni v strede cyklu. 🙈 Ach
Alebo to je nejaký zdravotný problém, mám ísť s tym ku gynekológovi?

veron2811
10. jún 2022

Ahoj, ja som presne vedela, kedy mám ovulaciu, ani sadnúť som si nemohla a bolesti ako pri ms, mne pohohlo jesť probiotika, pit alchemilku do ovu, ale to je iba môj prípad. 🙂 Držím palce.

autor
10. jún 2022

@veron2811 ale trvala ti tá bolesť aj 2-3 dni?

veron2811
10. jún 2022

1-2 skôr, tri až nie veru, skús sa na to opýtať gynekológa, môže to niečo znamenať, ale aj nemusí.

terimon
10. jún 2022

Ahoj,ja som.to mala tiez tak. Gynekologicka ma ubezpecovala,ze po pôrode už nebudem mat bolestivu MS Ale jasne, uprostred cycklu take bolesti 2-3 dni ze uz teraz presne viem,kedy mam ovulaciu,dovtedy som take nemala a MS bolestivá aj naďalej.

euie
10. jún 2022

Ahoj, aj mne to tak po porode prislo. Bolestiva ovulacia, aj 3-4dni a plynulo som prechadzala do bolestiveho neprijemneho PMS a do bolestivej MS. Takto som to mala niekolko mesiacov, potom sa to ustalilo, o nieco zlepsilo, ale stale citim obe.

autor
10. jún 2022

@terimon
@euie
Oj zienky tak to ste ma veru nepotešili..
Presne mne gyn tiež tvrdila že po pôrode už ma nebude ms bolieť, ale žiadna zmena plus k tomu tie bolesti v strede cyklu 🙈
Tak teda dúfam že sa to časom aspoň trochu zmierni.

terimon
10. jún 2022

Drzim palce,ja som tie ovulacne bolesti mala dost silne asi 1-1,5r.od porodu (ms som dostala 2 mesiace po pôrode) potom sa to yrichu zmiernilo,ale veru bolesti 2x za mesiac

ewka9
10. jún 2022

Bežne 3-4 dni, nepríjemné bolesti, tlak akoby kontrakcie 🙄najskôr som si myslela, že ide o nejaký zdravotný problém, no neskôr som si odsledovala že to je vždy v tom istom období, takže žiaľ bolestivá ovulácia..skús brat dlhodobo pupalkovy olej

x_mery_x
11. jún 2022

Ja mam ovulku bolestivejsiu nez ms, niekedy mam bolesti aj 5 dni, kazdy mesiac inak

aurora33
11. jún 2022

Aj ja mám bolestivú ovuláciu. Každý jeden mesiac a vždy sa mi to strieda raz vpravo raz vľavo. Menštruácia taká bolestivá u mňa nebýva. Aj som sa na to pýtala svojej gynekologičky, ale ona povedala že je to normálne. Že u niekoho to tak býva.
Niekedy sa to dá zniesť aj bez tabletky od bolesti a niekedy cítim celé podbruško, chrbát a ide to až do stehien.....ešte vyskúšam čaj z alchemilky ako tu niekto spomínal.