Bolestivá menštruácia, lieky nezaberajú

honey666
5. nov 2019

Ahojte baby. Poraďte mi co na bolestivu menštruáciu. Už asi 5 rokov užívam aulin ktorý mi ako jediný vždy zaberal na 1.den bolesti, nič iné nikdy nezabralo iba toto, ale poslednú dobu nezaberá ani aulin. Nenormálne bolesti mam prvý deň,niekedy aj druhý a aj predposledný, neviem ani fungovať v práci. Neviem ci to je už že som navyknuta na tie lieky, pritom ich beriem len raz do mesiaca fakt iba na menštruáciu. Pre niekoho banalita že sak poboli a prejde, ale mne treba fungovať aj také dni. Ďakujem za rady

evkakozickova
5. nov 2019

@honey666 daj si horúcu sprchu mne vždy zaberá aj keď len na určitý čas cca hodinu 😒 stim už asi nič neurobíme len vydržať mne žiadne lieky nezaberajú 😣

diaalex
5. nov 2019

@honey666 mne pomáhal čaj rebríček sypaný

fridi96
5. nov 2019

Flector

thekacicaa
5. nov 2019

@honey666 ja mavam v den, ked dostanem ms, hnacku. Vsetko zo mna vyjde von. V ten den uz nic nejem, aj keby som umierala od hladu. Len pijem vela caju s medom. Tym padom mi plne creva netlacia na maternicu a krce sa mi zmiernia na celkom znesitelnu uroven. Vtedy mi vacsinou ani tabletku netreba a do zhruba hodiny sa zmiernia tak, ze sice su, ale som schopna pomalicky aj chodit aj pracovat.

akinom0077
5. nov 2019

@honey666 / ja mam extremne bolesti prvy den kym sa to poriadne spusti takmer nedokazem fungovat, najlepsi je pre mna Nurofen aj ked ma ucinost tak 2 hodky a znova bolesti veci ako caje a horuce sprchy mi teda rozhodne nepomohli nikdy. Nastastie to mam len 1 den.