Pekný deň prajem, prosím chcem sa opýtať vás milé ženy čo vám pomáha na veľmi myslím naozaj veľmi bolestivú menštruáciu? Zakaždým plačem , nedokážem nič .. dokážem omdliet, odpadnúť... Bolesti mám také že na umretie.. nedokážem si nijak pomôcť..mám 2 pôrody za sebou a niekedy sa cítim bolesťami ako pri pôrode a fakt nepreháňam ..plačem
@petronela11111 ja som prestala piť kávu a mám pocit,že mi to zmiernilo bolesti. Ale keď už cítim od prvého dňa, že mi začína byť zle, tak si hneď dám Aulin - to je jediný liek, ktorý mi zaberie. Inak ho neužívam, iba keď cítim, že to bude zase “peklo”…Lebo mám obdobia, kedy mi nebýva až tak zle…
...ak máte neznesiteľné bolesti treba ísť na pohotovosť a pichnú vam injekciu...a tiež treba riešiť s gynekológom...
@petronela11111 magnezium, uzivanie na pravidelnej baze, nielen pocas ms. Caj z rebricku a dychanie do oblasti panvy pocas krcov
@petronela11111 a co si davas od bolesti?
@petronela11111 dlhodobo mi pomohlo úplne vynechať jednorazové vložky a tampóny, poriešiť si intolerancie a potravinové alergie,.doplniť Dvit a celkovo zmeniť svoj pohľad na menštruáciu. Nehovorím, že teraz to vôbec neboli, ale je to znesitelne.
@petronela11111 a zaberali mi kvapky algifen
@petronela11111 čo na to lekár?
Mne jedine novalgin - stále bolí ale znesitelne po tabletke. Niekedy dvoch
@petronela11111 rebríček sypaný čaj