Bolestivá menštruácia

petronela11111
Včera o 14:52

Pekný deň prajem, prosím chcem sa opýtať vás milé ženy čo vám pomáha na veľmi myslím naozaj veľmi bolestivú menštruáciu? Zakaždým plačem , nedokážem nič .. dokážem omdliet, odpadnúť... Bolesti mám také že na umretie.. nedokážem si nijak pomôcť..mám 2 pôrody za sebou a niekedy sa cítim bolesťami ako pri pôrode a fakt nepreháňam ..plačem

diaalex
Včera o 14:53

@petronela11111 rebríček sypaný čaj

lulu_lucy
Včera o 15:03

@petronela11111 ja som prestala piť kávu a mám pocit,že mi to zmiernilo bolesti. Ale keď už cítim od prvého dňa, že mi začína byť zle, tak si hneď dám Aulin - to je jediný liek, ktorý mi zaberie. Inak ho neužívam, iba keď cítim, že to bude zase “peklo”…Lebo mám obdobia, kedy mi nebýva až tak zle…

katy084
Včera o 15:04

...ak máte neznesiteľné bolesti treba ísť na pohotovosť a pichnú vam injekciu...a tiež treba riešiť s gynekológom...

blaazi
Včera o 15:19

@petronela11111 magnezium, uzivanie na pravidelnej baze, nielen pocas ms. Caj z rebricku a dychanie do oblasti panvy pocas krcov

simsalabim
Včera o 15:39

@petronela11111 a co si davas od bolesti?

patus_2
Včera o 15:46

@petronela11111 dlhodobo mi pomohlo úplne vynechať jednorazové vložky a tampóny, poriešiť si intolerancie a potravinové alergie,.doplniť Dvit a celkovo zmeniť svoj pohľad na menštruáciu. Nehovorím, že teraz to vôbec neboli, ale je to znesitelne.

patus_2
Včera o 15:47

@petronela11111 a zaberali mi kvapky algifen

tetapetra
Včera o 15:57

@petronela11111 čo na to lekár?

janagem
Včera o 16:07

Mne jedine novalgin - stále bolí ale znesitelne po tabletke. Niekedy dvoch