Bolestivá hrčka tam dole

lenkak0
20. feb 2021

Ahojte, chcem sa opýtať, či má niektorá skúsenosť. V marci mám ísť na gynekológiu ( na citológiu, po pól roku, sestrička mi do telefónu nechcela viac povedať) ,no mám problém, bolí ma v pravo dole pri pohlavnom styku (už je to dlhšie) ale chcela som vydržať do marca,no dnes ráno pri utieraní ma zabolelo pri klitorise. Našla som si na ňom malú hrčku, ktorá dosť bolí. Taktiež som si včera robila tehotenský test , vyšiel pozitívne ,dnes ďalšie dva ( pretože som mala dva od jednej značky tak som si tretí kúpila iný,lebo sa mi nechcelo veriť, že som naozaj tehotná) . Neviete niektorá čo by to mohlo byť? Samozrejme v pondelok hneď volám na gynekológiu , len neviem či sa báť alebo nie. Vopred ďakujem za odpovede ❤️.

anavianavi
20. feb 2021

Nie, neboj sa. Mne sa jeden cas robili par krat za sebou a boli bolestive. Aj sa samy zahojili, zmizli. Podla mna to je hnis.

kitycat
20. feb 2021

Holis sa? Depilujes sa? Nemoze to byt zarasteny chlpok? Pozri zrkadielkom

lenkak0
autor
20. feb 2021

@anavianavi ďakujem ❤️

lenkak0
autor
20. feb 2021

@kitycat mám to priamo na mieste kde sa chĺpky vôbec nenachádzajú

cucu2
20. feb 2021

https://lekar.sk/clanok/bartholinova-cysta
može to byť aj toto. Čím skôr na gyndu, nie je to nebezpečné, ale čím sa to skôr nelieči, tak to je bolestivejšie.

lenkak0
autor
20. feb 2021

@cucu2 áno, tiež to pripisujem k tomu , ale väčšinou ženy písali, že to mali úplne na iných miestach ako to mám ja 😅 preto som sem písala 😅

miadi
20. feb 2021

Gratulujem k teho. To mas asi bedar na pipine z hornonov . Nebude to nic vazne.

simsalabim
20. feb 2021

@lenkak0 to nebude Bartoliniho cysta, je na nespravnom mieste. Podla mna upchaty por, hnisavy. Hnis vytiahne na vrch Gafrova mast s ichtamolom, potom ide lahko vytlacit. Alebo pockat, kym sa vstrebe.

lenkak0
autor
20. feb 2021

@miadi ďakujem 😊

lenkak0
autor
20. feb 2021

@simsalabim stačí jemný dotyk a neskutočne to bolí. Ono už fakt neviem lebo bolí ma to vnútri pri pohlavnom styku vpravo (teraz jemne aj mimo pohlavný styk) a toto mám zas na ľavej strane,preto som si aj myslela , že to môže byť nejak prepojené 😅 hendikep z oboch strán

miadi
20. feb 2021

@lenkak0 nesexuj ked to boli daj chvilku pauzu.

lenkak0
autor
20. feb 2021

@miadi to sme už skúšali 🤷🏻‍♀️ týždeň bez ,no nepomohlo,bez rozdielu 🤷🏻‍♀️ myslím, že nemať nič nebude práve riešenie 😅 skôr to vidím na nejakú liečbu 🙈

noami12
21. feb 2021

@lenkak0 gratulujem, ja to mam tiež som v 35 tt 😊 a zrovna včera sa mi tam spravila taka hrčka, v našej skupine co mame tehotné ktoré ideme rodiť v marci, tak veľa dievčat písalo že to má, podľa mňa za to môžu hormóny. Nieje to nič vážne ale určite Gyn to spomeň 😊

lenkak0
autor
21. feb 2021

@noami12 ďakujem ❤️ spomeniem 🙂 ... A tebe držím palce s bábom 😊

noami12
21. feb 2021

@lenkak0 ďakujem, napodobne, prajem krásne tehulkovanie 💓