Ahojte, chcem sa opýtať, či má niektorá skúsenosť. V marci mám ísť na gynekológiu ( na citológiu, po pól roku, sestrička mi do telefónu nechcela viac povedať) ,no mám problém, bolí ma v pravo dole pri pohlavnom styku (už je to dlhšie) ale chcela som vydržať do marca,no dnes ráno pri utieraní ma zabolelo pri klitorise. Našla som si na ňom malú hrčku, ktorá dosť bolí. Taktiež som si včera robila tehotenský test , vyšiel pozitívne ,dnes ďalšie dva ( pretože som mala dva od jednej značky tak som si tretí kúpila iný,lebo sa mi nechcelo veriť, že som naozaj tehotná) . Neviete niektorá čo by to mohlo byť? Samozrejme v pondelok hneď volám na gynekológiu , len neviem či sa báť alebo nie. Vopred ďakujem za odpovede ❤️.
Holis sa? Depilujes sa? Nemoze to byt zarasteny chlpok? Pozri zrkadielkom
@anavianavi ďakujem ❤️
https://lekar.sk/clanok/bartholinova-cysta
može to byť aj toto. Čím skôr na gyndu, nie je to nebezpečné, ale čím sa to skôr nelieči, tak to je bolestivejšie.
Gratulujem k teho. To mas asi bedar na pipine z hornonov . Nebude to nic vazne.
@lenkak0 to nebude Bartoliniho cysta, je na nespravnom mieste. Podla mna upchaty por, hnisavy. Hnis vytiahne na vrch Gafrova mast s ichtamolom, potom ide lahko vytlacit. Alebo pockat, kym sa vstrebe.
@simsalabim stačí jemný dotyk a neskutočne to bolí. Ono už fakt neviem lebo bolí ma to vnútri pri pohlavnom styku vpravo (teraz jemne aj mimo pohlavný styk) a toto mám zas na ľavej strane,preto som si aj myslela , že to môže byť nejak prepojené 😅 hendikep z oboch strán
Nie, neboj sa. Mne sa jeden cas robili par krat za sebou a boli bolestive. Aj sa samy zahojili, zmizli. Podla mna to je hnis.