Bolestivá hrčka pod pazuchou

las_ka
22. sep 2020

Prosím vás, obiavila som si hrčku pod pazuchou, je aj bolestivá,nemáte niekto skúsenosti co to môže byť? Jasne pôjdem k lekárke. Mam aj trochu obyvy co to je. Dakujee. Ďakujem

macikovaiveta
22. sep 2020

Môže to byt z prechladnutia 👋

simca06022011
22. sep 2020

Uzlina

ivanka12311
22. sep 2020

Mala som na pravej strane takú obrovskú každú noc na budila po 3mes.zmizla..vystrašena som.utekala aj na sono tam bolo všetko v poriadku len uzlina zväčšená odporučili mi teda natierať octan. masťou ..nemusí to byť len z prechladnutia môže byť v tele aj nejaký zápal.

niky1234
22. sep 2020

Ahoj aj mne sa takaho hrcka spravila asi 2x bola bolestiva na dotyk ale tak do tyzdna zmyzla a bolo to z deodorantu. Pouzivala som potom menej a ked som prisla z prace dala si rovno sprchu aby som ho umyla a uz par rokov mam pokoj. Mozno je to tiez nieco taketo 😊

whatever1
23. sep 2020

@las_ka tak ako pise
@niky1234, môže to byť aj z dedorantu- upchatie potnych zliaz. Mala som to, na dotyk veľmi bolestive🙄

luccy89
23. sep 2020

Aj ja som mala, ale fakt velku🙈 bola to upchata folikula zapalena.. holenie+deodorant

livka_
23. sep 2020

Ak je to hrca riadna, nie gulicka, tak moze to byt pridatna prsna zlaza, zvykne sa v zivote niekedy ohlasit u zien ktore maju viac zlaz v prsnikoch a po porode zvykne byt horuca, odporuca sa len schladit studenym obkladom.

vallerii
15. dec 2020

Dobrý deň ja už mám tretí deň tiež hrčku pod pazuchou. Hrčka má asi 1cm je tvrdá nepohyblivá a trošku začervenaná a pri dotyku bolí keďže mám 20 rokov celkom ma to vystrašilo a bývam sama 😀 rada by som sa spýtala že či mi na to stačia nejaké mastičky alebo ísť k lekárovi ďakujem za odpoveď vopred

niky1234
15. dec 2020

@vallerii ja som takuto mala z toho deodorantu alebo holenia skus nestrielat chvilu s pockaj par dni ci sa to nezlepsi ak nie tak doktor... alebo samozrejme ak by sa to zhorsilo tak aj hned doktor

las_ka
autor
15. dec 2020

@vallerii ahooj skus nepoužívať chvíľu deodorand, mne to pomohlo, fakt som mala dosť bokestivu tu hrčku 😏 síce lekárka mi dala aj masticku ale zmizlo mi to aj bez nej