Prosím vás, obiavila som si hrčku pod pazuchou, je aj bolestivá,nemáte niekto skúsenosti co to môže byť? Jasne pôjdem k lekárke. Mam aj trochu obyvy co to je. Dakujee. Ďakujem
Uzlina
Mala som na pravej strane takú obrovskú každú noc na budila po 3mes.zmizla..vystrašena som.utekala aj na sono tam bolo všetko v poriadku len uzlina zväčšená odporučili mi teda natierať octan. masťou ..nemusí to byť len z prechladnutia môže byť v tele aj nejaký zápal.
Ahoj aj mne sa takaho hrcka spravila asi 2x bola bolestiva na dotyk ale tak do tyzdna zmyzla a bolo to z deodorantu. Pouzivala som potom menej a ked som prisla z prace dala si rovno sprchu aby som ho umyla a uz par rokov mam pokoj. Mozno je to tiez nieco taketo 😊
Aj ja som mala, ale fakt velku🙈 bola to upchata folikula zapalena.. holenie+deodorant
Ak je to hrca riadna, nie gulicka, tak moze to byt pridatna prsna zlaza, zvykne sa v zivote niekedy ohlasit u zien ktore maju viac zlaz v prsnikoch a po porode zvykne byt horuca, odporuca sa len schladit studenym obkladom.
Dobrý deň ja už mám tretí deň tiež hrčku pod pazuchou. Hrčka má asi 1cm je tvrdá nepohyblivá a trošku začervenaná a pri dotyku bolí keďže mám 20 rokov celkom ma to vystrašilo a bývam sama 😀 rada by som sa spýtala že či mi na to stačia nejaké mastičky alebo ísť k lekárovi ďakujem za odpoveď vopred
Môže to byt z prechladnutia 👋