Bolestivá hrčka

ci
1. apr 2022

Ahojte neviete prosím vás čo by to mohlo byť? Mám to cca 5-6 rokov na nohe,ale posledné dni ma to normálne jak keby ťahá taká tahava bolesť to je. Neriešila som to absolútne až doteraz pravda sa opýtam doktora,len nechcem tam ísť zbytočne že je to hovadina alebo čo 🙈 ono to není fľak,ale je to taká hrčka jak keď vás niečo postipe a je to také tvrdé.

misica16
1. apr 2022

@ci neviem či poradím mne sa také robia mám kožné problémy aj keloidné jazvy. Doktor mi to vysvetlil, že stačí malá ranka na koži a urobí sa takáto jazva a toto, že je len vrchol ladovca, lebo zvyšok ide smerom dnu. Teda ak sa nemýlim a je to to čo myslím. Ja ich mám viac a na dotyk je to taká tvrdá hrčka. Mne povedal, že čím budem staršia tým toho budem mať viac.

ci
autor
1. apr 2022

@misica16 ja mám len túto jednu ozaj dlhé roky len doteraz ma to nebolelo ani nič

misica16
1. apr 2022

@ci tak možno to bude niečo iné aj ja som mala iba jednu dlhé roky od školy a teraz sa mi urobili asi dve na chrbte, zo začiatku práve boli také citlivejšie teraz ich necítim vôbec.

luisadam
16. júl 2022

@ci ahoj, viem, že uz staršia diskusia, ale ako si dopadla u lekára? Čo ti povedal?

luisadam
16. júl 2022

Ahoj ako si dopadla u lekára? Čo ti povedal?