Bolestivá bradavka, výtok a červený fľak

zuz_ka
5. dec 2021

Ahojte, zajtra idem hneď volať ženskému že kedy najbližšie môžem prísť ale kým ma vyšetrí možno my poradíte lebo už mám nervy v riti. Už dlhšie mám takyto fľak na prsníku, teraz sa pridala ako keby bolesť bradavky a keď si ju stlačim výjde biela tekutina nie tehotná nie som,rodila som pred dvomi rokmi a kojila len chvíľu. Tento rok som bola aj na sone a t vypadalo byť všetko ok ale aj tak sa bojím a myslím len na najhoršie

nikpa
5. dec 2021

@zuz_ka si si istá, že ten výtok si nemala odkedy si kojila? Lebo mne trvalo okolo 2 rokov po kojeni kým mi z prsníkov po stlačení nič nevytekalo a tiež som kojila len krátko. Ten fľak a bolesť to neviem ale keď si bola tento rok na sone tak sa neboj, keby tam aj teraz niečo našli, nemalo by to byť nič katastrofálne keďže to tam nemôžeš mať dlho. Chápem ťa, že ťa napadne hneď tá najhoršia diagnóza ale skús rozmýšľat racionálne. Držím palce..

lucienne6
19. okt 2022

@zuz_ka ahoj, čo prosím ta to bolo? 🙂

zuz_ka
autor
20. okt 2022

@lucienne6 údajne nič 🤦 ten červený fľak tam mám stále, našťastie výtok už nie a zatiaľ ma to boleloen raz odvtedy ale ledva sa na to dr pozrel 😡

lucienne6
20. okt 2022

@zuz_ka úžasné ja mam tiež fľak a som vystrašená dosť a celkovo citlivé prso ale ešte kojím tak bohvie co sa tam deje

zuz_ka
autor
20. okt 2022

@lucienne6 tak snáď to nie je nič vážne, jediné čo my povedal vtedy keď ma to bude bolieť vraj mám k nemu prísť a pošle má na vyšetrenie 🤦 ale inak neviem z čoho to vznika alebo či sa mám báť. Fľak ostal rovnako veľký možno že trošičku je silnejši.. v dnešnej dobe aby si človek hľadal všetko sám na internete lebo naše zdravotníctvo ide pekne dole vodou

lucienne6
20. okt 2022

@zuz_ka ja mam to prso také citlivé ako keď sa popališ... Možno to bude nejaká candida pleseň alebo čo, čo si s malým podávame on síce nemá nič v ústach ale ma v plienkovej ooblasti občas niečo čo musím riešiť našťastie už viem ako ale teda od niekial to pochádza a ktovie či nie z tohto prsa.. V utorok idem na kožné tak som zvedavá.. Snáď to nič nebude ani u jednej z nas :/

bibg
9. jún 2024

@lucienne6 zdravím pamätáte si ako ste dopadli? Mám tiež ten fľak. Nakojim, neboli to, nesvrbi to. Dr mi mi dal len framykoin pre môj pokoj. Vraj to nieje vážne. Že ak to nezmizne mám ísť na kožné. Ďakujem

lucienne6
9. jún 2024

@bibg teraz ho nemám , pamätám si že aj minule mi vyšiel ako sa ochladilo takže čakám zase koncom roka ... Nechápem to... Na kožnom že ekzém , sono bolo ok... 🫣