Bolesti z nástrihu a slivkový kompót

lara45
19. jún 2021

Ahojte idem si po radu som po pôrode a nemožem ist na velku .Citim ze by som aj isla ale mam urcite zapchu citala som.ze slivkovy kompot pomaha ale ako zmäkcuje stolicu alebo to je ako prehanadlo ze mi to pojde samo.Mam bolesti z nastrihu a preto mam problem so sedenim tak preto sa pytam dakujem.

petamich
19. jún 2021

@lara45 neviem uplne ci slivkovy kompot 🙂 mne velmi pomaha v tehotenstve slivkova stava z DMky, maju v 7 dcl flasiach, dam si vzdy vecer alebo rano na lacno 1-1.5 dcl a tiez mi velmi pomahali lanove semiacka
ak by nahodou toto nezabralo u Dr. Maxa maju take zuvacie kocky, obsahuju slivky a tak - v tehotenstve neodporucaju, neviem ako pri dojceni ale skusila by som tu slivkovu stavu alebo aj susene slivky zaliat horucou vodou a odvar z nich - neverila by som ale fakt mi to pomaha

matka1961
19. jún 2021

@lara45 mala som to isté🙂 lyžica olivového oleja a pôjdeš hneď a bezbolestne ( tiež som sa bála po veľkom nastrihu)😂😂😂 poradila mi to spolubývajúca na 600 nedeli

77katarina
19. jún 2021

Aj ja som mala s tým problém, keď som prišla z pôrodnice. Mne zabrali čípky, síce až na 3x krát, ale zabtal.

h2
19. jún 2021

@lara45 Keď bol môj syn menší a mal problémy podobného typu, alebo aj napríklad zastavené vetry, tak šťava zo slivkového kompótu pomohla vždy. Účinkuje, ako preháňadlo.

lenyto
19. jún 2021

Glycerínové čípky - po prvom porode som po vizite dostala priamo v porodnici, pred druhym porodom som si rovno kupila a isla tam s nimi. Zabrali velmi dobre.

sonka_miro
20. jún 2021

@lara45 za mna urcite sprej cicatridina a repik vyplachovat. Mna hodinu sili , mala 4,6kg . 😁 drzim palce a super je poporodny vankus.

77katarina
20. jún 2021

@lenyto Aj za mňa glycerínové čípky TOPKA 👍