Bolesti vaječníkov v polovicu cyklu

17. jan 2024

Ahojte dievčence potrebujem sa s vami poradiť. Možno ste sa niektorá už s tým stretli. Ovuláciu som mala príliš skoro tesne po mm potvrdenú ovulačným testom aj hlienom. Teraz v polke cyklu 15dc opäť bolesti vaječníkov ako na mm aj keď jeden vaječníky bolí intenzívnejšie no skôr sa cítim ako na mm môže už dôjsť tak skoro? Robila som si test ovulačný tak ako čiarka je silnejšia ako mávam obvykle po ovu no nieje to smerodajne určite nieje pozitívny no silnejší je. A na teste tehu úplne fakt ledva viditeľný dúšik skôr kanálik.Pytam sa môže prísť už tak skoršie mm?

zuzanaete
17. jan 2024

Skor mas ovulaciu az teraz. Ovulacne testy a hlien nepotvrdzuju ovulaciu, iba indikuju, ze ovu sa blizi.

uhnakova
17. jan 2024

Najskôr máš ovuláciu. V niektorom cykle môžu byť aj dve, aj keď je to zriedkavé. Odporúčam merať bazálnu teplotu, ak chceš poznať svoj cyklus. Ovulačné testy môžu byt nepresné.

zuzanaete
17. jan 2024

@uhnakova 2 ovulacie su s niekolkohodinom odostupom. S vacsim rozostupom je taka obrovska rarita, ze je mininalna sanca, aby sa to tykalo autorky.

autor
17. jan 2024

@zuzanaete tiež si myslím takýto ovu test bol tesne po mm.

autor
17. jan 2024

@uhnakova takýto test som maká tesne po mm ovu test

autor
17. jan 2024

@uhnakova no test bol jasný a hlien tiež už si telo poznám ale od skúšam ovu teraz uvidíme možno je to mm

uhnakova
17. jan 2024

A ďalšie dni si robila ovulačné testy? Pretože u niekoho môzu byť testy dlhšie takéto pozitívne, než ovulácia prebehne. Každopádne ako som napísala, lepšie je merať si bazálnu teplotu a cez appku si vykreslovať graf. Tam potom podľa vzostupu teploty presne vidno, kedy nastala ovulácia. Tieto testy z moču sú pomerne nepresné.

autor
17. jan 2024

@uhnakova áno a boli pozitívne vtedy to je už cca 9dni po a potom boli testy už úplne slabé

autor
17. jan 2024

@uhnakova no asi áno tak už len počkať či príde ovu mm alebo to bude tehu

uhnakova
17. jan 2024

tak pokiaľ myslíš, že by si mohla byt tehotná, otestuj sa za 2-3 dni normálne tehotenským testom.

autor
17. jan 2024

@uhnakova ja si nemyslím už radšej nič možno len zblbli hormóny. Uvidíme ďakujem za odpoveď

uhnakova
17. jan 2024

Občas môže cyklus zblbnúť, napr. pri strese alebo po chorobe. Držkaj sa.

autor
17. jan 2024

@uhnakova no a nebolo ho malo teraz ďakujem aj ty