Ahojte,prosím od pondelka mám menzes vo štvrtok som mala dosť bolesti pravého vaječníka ale u mňa počas menzesu nič neobvyklé tak som dala liek a sa uľavilo lenže menzes stále akokeby pretrváva 🥹 ja neviem je toto stav na pohotovosť,sem tam má pichne v podbrušku a keď idem na wc a utieram sa tak mám krv niekedy dosť ..ja neviem čisté zufalstvo či je to zápal močových ciest,či ešte je to menzes či niečo vážne,ale voobec sa neviem rozhodnúť či ísť na pohotovosť či mi tam nadaju že na čo...dakujem
neni to stav na pohotovost menzes koudne moze trvat 7 dni zbytocne pojdes uplne
Ja som išla na pohotovosť po 13dnoch silného menzesu, na 13 deň ráno som už odpadla, rovno má v nemocnici nechali, ale ja mám aj silnú anemiu
@zuzkaa1991 ďakujem veď toto ale čítala som že keby aj cysta praskne tak v podstate s tým nič nerobia ..ah zrovna dnes toto
@mamina7070 ďakujem no veď to hej môže ,ale v podstate ja mávam vždy tak Max 4-5 dni 😔
mat 7 dni menzes neni nic neobvykle aj ked zvycajne mavas 5 dni ludske telo neni robot
a to fakt nie je dovod na pohotovost na Silvestra
mavala som problemy so silnym menzesoma ak nemusis menit 5-7 vloziek do hodiny tak sa neriesi
@mamina7070 ďakujem moc veď jasne ja veľmi zvazujem a asi tiež nepôjdem a uvidím ešte ,len rozmýšľam ešte či to nemôže byť zápal močových ciest to som mala asi dva mesiace dozadu,že som krv cikala,ale teraz necikam..ale tak ešte uvidím,každopádne dakujem
Hemoragicky zápal moc.ciest by si si určite všimla,tvoj stav nie je na pohotovosť.
@janinah 😊 jasne tak ste ma ukludnili a keby sa ozaj že hoc čo zhorší môžem ísť kedykoľvek ...dakujem
urcite nemas krv v moci zo zapalu ale z menzesu fakt zbytocne pojdes ak chodis s takynto na pohotovost netreba sa cudovat ze su potom neprijemni na teba
@mamina7070 nie jasne preto som sa opýtala ,ale kdeže ja som na pohotovosti bola asi 3 roky dozadu so sebou a odvtedy našťastie nebolo za potrebu ..len viem čo čítam,že bývajú nepríjemní...
Tiež to podľa mňa nie je na pohotovosť. Ale že vôbec
Ak krvacate od pondelka stale.rovnako silno a nie je u vás zvykom taku ms mat tak treba ist.....kamoska tiez velmi neregistrovala ako dlho krvaca atd nakoniec mala potrat...aj keby ste nemala potrat daju injekciu na zastavenie ;)
Poprípade vam mohla aj cysta puknut