Bolesti v podbrušku, pálenie a časté močenie

janulkato
22. sep 2020

Ahojte baby. Od zaciatku mesiaca mam prvavy vytok(taky slabi).Na zaciatku som myslela ze z prechladnutia,tyzden predtym som bola chora.Nedostavila sa mi mrska teda alebo bola taka slaba ako ten vytok.Uz druhy den mam bolesti v podbrusku,bolia vajecniky,a pocitujem palenie tam dole,nechyba potreba na wc kazdu chvilku,zacinam mat pocit ze ta bolest vystreluje do ladvin.Uzivam extrakt z brusnic plus cajik.Co to moze byt?Zapal?

budemmamca
22. sep 2020

@janulkato no vyzerá to tak že ano.zavolaj radšej lekárovi

natalis1998
22. sep 2020

@janulkato ahoj, ja keď som mala prvý krát zápal močových ciest. Tak som mala nasledujúce príznaky:
Bolesť v podbrušku, aj v oblasti krížov ( vystreľovalo mi to tam ) , krv v moci, a strašne pálenie bez toalety som nemohla sa zdialit ani na 5 minút.
Ale určite tu ti nikto neporadí či to je zápal močových fieste alebo zápal vaječníkov či iný gynekologicky problém. Určite chod k lekárovi. Predpise ti antibiotiká pokial je to zápal močových cíest a za 10 dni budeš ok. Mne sa stalo že keď som sa to snažila liečiť čajom len a nejakými doplnkami z lekárne tak sa mi to len zhoršilo. Preto určite utekaj k lekárovi

nikpa
22. sep 2020

@janulkato ráno odnes moč k lekárke na vyšetrenie a máš odpoveď. Neliečený zápal moč.mechúra nie je sranda, môže ti to sadnúť na obličky

amelie2017
23. sep 2020

Zapal mocovych ciest som mala prvykrat pred mesiacom (okrem tehotenstva, bol bezpriznakovy zisteny len z mocu) ale do hodiny som vedela, o co ide a ze musim k dr po antibiotika. Ozaj nevie dospela zena priznaky zapalu mocovych? Zajtra rano smer lekar

janulkato
autor
25. sep 2020

Tak bola som u lekara.Nasadil mi Biseptol 480 rano a vecer .Podla opisu usudil zapal bez vzorky.Okrem toho uzivam livsane brusnice dve tabletky plus cajik.Pobolievanie ako tak prestalo ale krvavy vytok mam.