Ahojte baby. Od zaciatku mesiaca mam prvavy vytok(taky slabi).Na zaciatku som myslela ze z prechladnutia,tyzden predtym som bola chora.Nedostavila sa mi mrska teda alebo bola taka slaba ako ten vytok.Uz druhy den mam bolesti v podbrusku,bolia vajecniky,a pocitujem palenie tam dole,nechyba potreba na wc kazdu chvilku,zacinam mat pocit ze ta bolest vystreluje do ladvin.Uzivam extrakt z brusnic plus cajik.Co to moze byt?Zapal?
@janulkato ahoj, ja keď som mala prvý krát zápal močových ciest. Tak som mala nasledujúce príznaky:
Bolesť v podbrušku, aj v oblasti krížov ( vystreľovalo mi to tam ) , krv v moci, a strašne pálenie bez toalety som nemohla sa zdialit ani na 5 minút.
Ale určite tu ti nikto neporadí či to je zápal močových fieste alebo zápal vaječníkov či iný gynekologicky problém. Určite chod k lekárovi. Predpise ti antibiotiká pokial je to zápal močových cíest a za 10 dni budeš ok. Mne sa stalo že keď som sa to snažila liečiť čajom len a nejakými doplnkami z lekárne tak sa mi to len zhoršilo. Preto určite utekaj k lekárovi
Zapal mocovych ciest som mala prvykrat pred mesiacom (okrem tehotenstva, bol bezpriznakovy zisteny len z mocu) ale do hodiny som vedela, o co ide a ze musim k dr po antibiotika. Ozaj nevie dospela zena priznaky zapalu mocovych? Zajtra rano smer lekar
Tak bola som u lekara.Nasadil mi Biseptol 480 rano a vecer .Podla opisu usudil zapal bez vzorky.Okrem toho uzivam livsane brusnice dve tabletky plus cajik.Pobolievanie ako tak prestalo ale krvavy vytok mam.
@janulkato no vyzerá to tak že ano.zavolaj radšej lekárovi