Ahojte. Menzes mi meska uz 52 dni..predtym som ho nemala tiez pravidelny ale max. 35 dnovy cyklus. K tomu mam posledne 2 tyzdne bolesti v podbrusku a sem tam ma bolia aj krize 😒 A niektore dni mam k tomu aj priehladny riedky vytok a obcas zapacha. Co to moze byt? 😖
Naposledy cca pred 2 tyzdnami a s / . A davame si pozor ( aj ked vsetko je mozne). Mohli by to byt priznaky? 😲
no mna na zacoatku bolievali krize tak, ze som pomali nebola schopna vstat z postele 🙂
priznaky to byt mozu, ale tiez aj x inych veci 🙂
skus este jeden test (mne prvy po vynechanej ms tiez ukazal / a ked som robila dalsi o desat dni, tak bol okamzite pozitivny). ak bude negativny, zbehni k lekarovi radsej kvoli dlhemu meskaniu
porad sa s gynekologom na stránke www.poradnagynekologa.sk
Tak baby...dnes sa mi pustili uplne silne kramy..a na moju smolu som pretiekla rovno v skole 🙄 tak nemusi byt ziaden doktorko...ale dik za rady 🙂
Raz som ich mala take 9 dni 😀 len ja som v zahranici a nemam tu ziadneho este :-/
Pokusim sa 🙂 treba mat aj tu nejakeho keby nieco
mne mešká menzes 3 mesiace, tehotná nie som. Gynekologička mi povedala, že z gyn.hľadiska je všetko v poriadku ( aj napriek tomu, že mám cystu na vaječníku, bolia ma vaječníky a brucho-asi maternica, a to intenzívne 3 mesiace. gynekologička ma poslala na urológiu- tam je všetko ok, tiež ma poslala na chirurgiu- aj tam mám všetko ok.!
Bolesti mávam každý deň aj dosť silné, akoby ma bolela maternica a tiež mi to ide aj do chrbta. - trpím takto 3 mesiace a nevedia zistiť čo mi je.
Nemáte niektorá podobnú skúsenosť? ak hej, o čo šlo? ako sa to liečilo?
ďakujem
Bolesť krížov a v podbrušku ?nechápem a bolia ma prsia
a test si si robila?