Bolesti pri menzese po pôrode

17. nov 2024

Ako sa vam zmenila menstruacia po porode? Ja som dostala menstruaciu uz asi 3 mesiace po porode, najprv bezbolestnu, potom sa bolesti zacali vracat a teraz (3 roky po porode), mam hadam kazdy druhy menzes bolestivejsi ako pred tehotenstvom. Aj ked si dam silnu tabletku, tak bolest dost citim, to sa mi predtym stavalo vynimocne, po tabletke som bola ok. Nejak som bola v tom, ze by sa to tehotenstvom malo prave zlepsit. Ako to je u vas?

060106
17. nov 2024

Ja som po tehotenstve skoro 6 mesiacov a mam teda odost silnejšie. 3a4 deň zomba hučí ako zo svine. Mam ich aj dlhšie . Predtým som mala max 5 dní a teraz 7-8 dní. A bolesti sú tiež horšie ale hlavne kríze. Niekedy sa neviem ani postaviť od bolesti a kŕče mam tiež. Takže každú menštruáciu fičím na tabletkách.

lubkovaandrejka
17. nov 2024

Tiez sa zmenila. Predtym som ani nevedela,ze nejaku mam a teraz take bolesti,ze ma ide porazit :D

colsami
17. nov 2024

Predtym som mala ms kedy som vzdy prve 3 dni musela brat kazdych 5-6h lieky proti bolesti, realne, roky rokuce.
Po prvom porode sa mi sice trochu predlzila ms aj cyklus, ale tbl som si uz dat nemusela ani jednu, akoby nic. Som si to odtrpela a ano velmi som sa tesila, ze sa to potom obratilo... Lebo pokial viem, nie je to pravidlo. Ms po porode sa totiz moze zmenit - ale nie je pravidlo ze k lepsiemu. Moze sa aj zhorsit, moze sa samotny cyklus predlzit ci skratit...

amynl1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz