Bolesti pri malej potrebe

dajulka01
14. okt 2021

Ahojte od rána trpím bolesťami nenormálny mi pri malej potrebe, nejak som to v práci vydržala aj keď som stále chodila na toaletu a nič zo mňa nevyšlo.. Hlava ma od rána boli, začala som brat tabletky canephron ale neviem či to vôbec pomôže a nedávno som prišla z prace tak len sedím na wc a už som spozorovala aj miernu krv v moči... Mam aj biseptol ale neviem ten mi pomôže? Mam ísť k obvodnemu ktorý to vylieči alebo je nutný urológ? Ďakujem za rady.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brumbrumbrum
14. okt 2021

@dajulka01 keď som mala zápal močových ciest, som to zistila aj podľa pálenia pri močení,ale aj farba moču bola iná, išla som k obvodnej, aj to bol zápal.
Dostala som antibiotiká, ale už neviem názov, som ich brala cca týždeň.
No krv tam nebola.
Choďte za obvodnou, a ona spraví vyšetrenie + dá výmenný k urologovi

maaji
14. okt 2021

@dajulka01 Ahoj, ja som mala presné to isté čo ty , stále som chodila na wc niekedy som tam sedela aj pol hodinu lebo som vedela dobre že zase budem musieť utekať cikať 🤦 to bolo hrozne mala som krv v moči a veľmi ma to pálilo z dola a stipalo . Stačí ísť k obvodnemu musí ti nasadiť antibiotiká , a z mojej skúsenosti hlavné veľa piť urologicky čaj na močové cesty , obliekať sa teplo . Prajem ti veľa síl a skóre uzdravenie 🙂

roztlieskavacka
14. okt 2021

Biseptol bude stačiť, ked som mala zápal mocaku mala som to iste co ty a biseptol okamžite zabral (aspon na tu krv v moci)

nikpa
14. okt 2021

@dajulka01 obvodný vyšetrení moč a podľa toho nasadí ATB

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dajulka01
autor
14. okt 2021

@nikpa to bude aj krv brat? Alebo mam zobrať ráno moc a priniesť?

nikpa
14. okt 2021

@dajulka01 moč zober určite a krv asi nebude brať, mne nezvykla

zuzikak
14. okt 2021

a preco trpis pre boha ziveho. Ak uz mas krv v moci tak mas riadne slusny zapal mocovych ciest prinajmensom. Urcite smer pohotovost. Ak vydrzis tak pal k obvodakovi. Nemusis doniest moc. Mozes ist na wc aj tam do skumavky. Predpise ti antibiotika. Sama toto neliec lebo aj tak sa ti to nepodari. Ak mas zapal mocovych ciest, krv sa neberie.

zuzikak
14. okt 2021

@roztlieskavacka vazne ? Ako sa pri bolesti a krvi v moci moze niekto "samoliecit". Ved si moze zarobit na ovela vacsi problem. Biseptol ak je volne predajny urcite nenahradi celkove antibiotika ak su potrebne. Mozno ma aj bielkovinu v krvi. Treba rozhodne vysetrenie lekarom.

ivana11155
14. okt 2021

@dajulka01 máš zápal močového mechúra a keď už máš také bolesti ako píšeš choď k obvodnemu rovno s močom a dá ti ATB. Urinal už nepomôže. Pomôže v začiatkoch keď akoby "pichá" pri močení ale ak už máš stavy že ti stále treba, silné bolesti pri močení a dokopy nič nejde tak ATB.

dajulka01
autor
14. okt 2021

@zuzikak biseptol je ATB a je na predpis

ankare
14. okt 2021

@dajulka01 mala som zápal močových ciest a dr. mi predpisala Biseptol. Keď však prišli výsledky z kultivácie mocu, ukázalo sa, že Biseptol nie je účinný na druh bakterii, ktoré som mala v moči premnožené. Skončila som v nemocnici už aj so zápalom obličiek a nasadili mi Zinnat.
Skoré uzdravenie!