Bolesti pred menštruáciou

finkova
1. júl 2023

Baby chcem sa informovať nechápem čo sa udialo ale už tak cca 1-rok mávam bolesti pred menštruáciou ale bolesti nezvyčajné ktoré si ja neviem vysvetliť nakoľko som to predtým nikdy nemala akurát som mávala migrény,ale teraz mávam bolesti nenormálne týždeň dva pred menštruáciou chrbtica nohy všetky kosti nechápem tomu brucho mám obrovské tvrdé pani dr ženská mi dala lieky ale bohužiaľ dočítala som sa v letáčiky čo sú v nutri že nesmú užívať tí čo bere lieky na tlak a ktorý majú astmu a ja aptrim medzi nich takže ich neuzivam môže to byť že by som išla do prechodu mam40r či je to skoro alebo neviem prosím poraďte

dzulli1980
1. júl 2023

A prečo si nešla znovu k doktorke, nech Ti zmení lieky? ... no také bolesti v poriadku nie sú, hlavne, keď predtým neboli ... ja mávam tak cca týždeň pred ms silné bolesti, ale to mám celý život.
@finkova

maranta_leuconeura
1. júl 2023

Ja sa pred menzesom vzdy citim ako chora, bolia na svaly, klby, hlava, vsetko. Minule som skutocne bola chora a povedala si, ze to bolo teda ovela lepsie ako to co mam kazdy mesiac 🤣 tiez to mam odjakziva, u mna je to hormonalny problem, ale vzhladom na to, ze nie som ochotna brat hormony, lebo chceme dieta, tak to musim len vydrzat.
Pokial ale mas silne bolesti aj v bruchu, moze to byt aj endometrioza aj hocico ine. Nedaj sa odbit a zajdi znova za lekarkou, mozno budes potrebovat aj viac vysetreni.

finkova
autor
2. júl 2023

@maranta_leuconeura O dva týždne ideme na sk tak to budem určite riešiť aj ja si myslím že to nieje normálne každá kosť má boli chrbtica kĺby sú to nepríjemné bolesti ďakujem vám za odpovede