Ahojte baby, pred cca 9mesiacmi som na začiatku tehotenstva priša o babatko a musela absolvovať kyretáť. Po kyretáži som mala problemy, pocity zimnice, bolesti, ale na kontrole sa žiadny zápal nepreukázal. Bolesti (v miestach vajecníkov) pretrvávajú aj teraz, nei je to nič silné (bola som s tým už pri mojej Dr, aj na pohotovosti, aj u sukromneho doktora a nik z nich nepotvrdil zapal, dokonca som absolvovala hyfosy kde sa zrasty nepotvrdili). Citim to občas, také ťahavé a pri milovaní tiež... Podľa DR som však v poriadku. Mali ste niektorá po kyrete dlhodobo bolesti? a č dalšie babatko? my sa snažíme a nedarí sa :(
@catherinah tieto naše pojmy 🙂 tak upt to nebolo, babo sa prestalo vyvyijat, bolo vysnivane vymodlene po vyse roku snahy :( ...endo nemam a problemy začali presne po kyrete
To si mala potom MA missed aboration - zamlčaný potrat.. ja som mala to isté v 08/2016.... mňa bolia odvtedy vaječníky skoro stále.. alebo teda v tých miestach.. a tiež som podľa všetkých zdravá. O babetko sa odvtedy snažíme.. avšak doteraz sa nám bohužiaľ nepodarilo. Vtedy to bolo na 1x.
@alaza ahoj,takze tu bolest brat ako normalnu? :( my sme sa aj i to prve dkho snazili...a odislo... ja som si myslela ze mam zrasty,ale kedze sa nepotvrdili tak uz neviem..este aj pri styku je to bolestive
@polarka12345
@alaza ahojte, teraz som nasla vase prispevky a ako keby citam o sebe..25.1 kyretaz pre vyvojove chyby plodu nezlucitelne so zivotom, teraz som po 3.ms a kazdy den citim maternicu alebo ma pichne pri vajecniku..
po druhom cykle som ale mala aj na 7dc velke bolesti, tahania, vytok s krvou... sla som na gyndu, vysledok vaginoza-premnozene bakterie a nasadene antiseptika... hned ako som vlozila prvu, prisaham ze som citila ako mi to snad az do vajecnikov putuje, taky palivy stipaci pocit, no po par dnoch liecby sa mi brutalne ulavilo a preslo to...
chcem sa Vas len spytat ako ste nakoniec dopadli, podarilo sa Vam i napriek obcasnym bolestiam i tak otehotniet a donosit? tento cyklus chceme zacat skusat ale mam dost obavy... 🤔
@rejmonz ahoj, je to písane dosť dávno... som si zaspomínala.. ja som odvtedy druhy krat otehotnela bohužiaľ zasa neúspešne. potom som absolvovala 3xIUI a 1XIVF všetko neúspešne. Dosť mi pomohlo cvičenie hormonálnej jogy. Navštívila som aj liečiteľku a čuduj sa svete... do dvoch mesiacov som bolo tehotná...momentálne som 20tt a všetko je v najlepšom poriadku bez komplikácií. Klop klop klop. Verím, že vydržíme dokonca. Pri cvičení hormonálnej jogy sa mi podarilo otehotnieť až 2x... ale babatko sa udržalo až na ten druhy krat.
Nemáš endometriozu? Mala si problemy aj predtým, alebo až po kyretáži?
UPT je interupcia, to len k správnemu pomenovaniu 😉