Bolesti po potrate

25. feb 2023

Ahojte. 8.2. Som prekonala samovoľne potrat. Plod sa prestal vyvíjať v 6tt. Bola som na kontrole 17.2. a mala som tak ešte niečo 7mm tak mi predpísal injekcie na stiahnutie maternice. Znova som spinila a išli aj zrazeniny. Ale už nekrvacam od utorka ani injekcie si nepicham a dnes som si všimla ze keď ležím a zatlačiť na podbrusko tak ma to boli. Ale len vtedy keď zatlacim. Na ďalšiu kontrolu idem v pondelok. Nemám ani teplotu ani nič. Dnes má akurát začali bolieť kríze ako pri Ms. Môže sa jednať o zápal? Alebo sa maternica dáva dokopy keď ma to boli len pri stlačení? Niesu to žiadne veľké bolesti. Ako hovorím len keď stlacim. Ďakujem za odpovede.

sandyan
25. feb 2023

Hlavne si brucho nestlacaj podla mna,,naco?? Skusas ci bude boliet??? Mna tiez bolelo po kyretazi priatel ma nestastne stisol,,ale trvalo to max 2-3 hod zabrala mi nato no-spa..

autor
25. feb 2023

@sandyan tak ja som si nedala nič lebo v podstate sa ho nechytam. Len som mala taký pocit že či je to ôk. Lebo ma to tak od vaječníkov skôr boli nie v strede.

sandyan
25. feb 2023

Anoo presne aj mna bolelo na pravej strane skor,,vajecnik ale naozaj preslo to..skus no-spu je to na hladke svalstvo mne sa ulavilo😊

autor
25. feb 2023

@sandyan ďakujem krásne. Som sa zľakla ze ci nie zápal maternice. Keďže ešte neviem ci som úplne docistena.

anavixy
25. feb 2023

Pri zapale by si mala hlavne horucku, mozno vytok a bolestivost v klude, nie len pri stlaceni. Pockaj par dni a ak to stale budes pocitovat, kludne sa chod dat skontrolovat, ak by si mala vacsie problemy dovtedy, tak chod skor 🙂 a vlastne teraz citam ze ides v pondelok, tak to si myslim, ze je tak akurat 🙂

autor
25. feb 2023

Nemám ani horúčku ani vytok. Prevezený mam pocit ze mam ovu ak je to možné. Ešte som toto nezažila tak neviem. V pondelok idem na kontrolu k DR ci je všetko čisté alebo musím na kyret. Len som sa zľakla lebo neviem ako sa ma prejavovať zápal. Ďakuje za odpoveď.

saraag
1. júl 2024

Ahoj ako si dopadla ?mne tiež zostalo 7mm som týždeň po MA bez kyretu

autor
9. júl 2024

@saraag ahoj. Prepáč že tak neskoro nechodím se už nejak. Nakoniec tie injekcie pomohli. A všetko odišlo.

saraag
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saraag
10. júl 2024

Ahoj ďakujem za odpoved nakoniec som dobre dopadla aj ja chvála bohu