Bolesti po laparoskopickej operácii

stanka11122013
19. aug 2021

Dobry den prisla som do nemocnice kvoli dlho trvajucim bolestiam cysty 9cm velku mi zistili, na druhy den ma operovali odstranili mi aj vajickovod , po prebrati mi bolo zle velmi a nevedela som dlho chodit poriadne na druhy den mi vybrali tie hadicky z brucha to bolelo ale dalo sa vydrzat pustili ma na dalsi den uz domov tak ze som nevedela ani chodit ,krvacanie som mala len v den po operacii teraz je to uz 4 den ako som doma z nemocnice ,tvrdili ze ziadne bolesti by nemali byt no mna to strasne boli kazdy pohyb aj krvacat som zase zacala je to bezne po laparoskopii? dakujem.

ibrunova
19. aug 2021

Podľa mňa nie, ja som nemala žiadne bolesti už na trerí deň.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanka11122013
autor
19. aug 2021

@ibrunova boli ma spodok brucha a na troch miestach kde mam stehy hlavne kde bola ta drenaz alebo ako sa to presne vola tie hadicky v bruchu ( AJ TO MI MALO KRVI VYTIEKLO DO TOHO PO OPERACII) neviem vstat z postele a teraz to silne krvacanie poradim sa asi s gynekologickou.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
19. aug 2021

@stanka11122013 ja by som asi šla na oddelenie, kde ťa operovali, nech to pozrú, a to hneď.

buberova
19. aug 2021

Nebrali mi síce vaječník iba cystu ale vôbec som to takto nemala. V deň operácie som cítila že ma bolí kde sú stehy akoby to ťahalo ale nič hrozné ani som nekrvácala zo spodu. Na druhý deň som už úplne sama a v pohode chodila na wc a po chodbe len to bola otrava s "kabelkou". Keď mi drenáž poobede vytiahli to už bola úplná pohodička, cítila som sa veľmi dobre, domov som išla po schodoch s taškou po vlastných. Pani ktorá so mnou bola na izbe prichytili stehmi brušnú stenu, stále sa sťažovala že ju to boli tak ju o pár dní museli prispať a nanovo prešiť.