Dobry den prisla som do nemocnice kvoli dlho trvajucim bolestiam cysty 9cm velku mi zistili, na druhy den ma operovali odstranili mi aj vajickovod , po prebrati mi bolo zle velmi a nevedela som dlho chodit poriadne na druhy den mi vybrali tie hadicky z brucha to bolelo ale dalo sa vydrzat pustili ma na dalsi den uz domov tak ze som nevedela ani chodit ,krvacanie som mala len v den po operacii teraz je to uz 4 den ako som doma z nemocnice ,tvrdili ze ziadne bolesti by nemali byt no mna to strasne boli kazdy pohyb aj krvacat som zase zacala je to bezne po laparoskopii? dakujem.
@ibrunova boli ma spodok brucha a na troch miestach kde mam stehy hlavne kde bola ta drenaz alebo ako sa to presne vola tie hadicky v bruchu ( AJ TO MI MALO KRVI VYTIEKLO DO TOHO PO OPERACII) neviem vstat z postele a teraz to silne krvacanie poradim sa asi s gynekologickou.
@stanka11122013 ja by som asi šla na oddelenie, kde ťa operovali, nech to pozrú, a to hneď.
Nebrali mi síce vaječník iba cystu ale vôbec som to takto nemala. V deň operácie som cítila že ma bolí kde sú stehy akoby to ťahalo ale nič hrozné ani som nekrvácala zo spodu. Na druhý deň som už úplne sama a v pohode chodila na wc a po chodbe len to bola otrava s "kabelkou". Keď mi drenáž poobede vytiahli to už bola úplná pohodička, cítila som sa veľmi dobre, domov som išla po schodoch s taškou po vlastných. Pani ktorá so mnou bola na izbe prichytili stehmi brušnú stenu, stále sa sťažovala že ju to boli tak ju o pár dní museli prispať a nanovo prešiť.
Podľa mňa nie, ja som nemala žiadne bolesti už na trerí deň.