Bolesti po kyretáži

23. nov 2021

Zienky chcem sa Vás opýtať ,19.11. som mála kyretaz je to už vlastne 5 dní no od vtedy neuveriteľné krvacam tým chcem povedať hneď po zákroku asi hodinu nato som krvácala tak že celá posteľ bola od krvi dávala som si 2vlozky aj tak mi hneď pretiekli ,v nemocnici ma prepustili 3hodiny po zákroku ale žiadna kontrola ničoho pritom som povedala že krvacam dosť čo si myslím ,že nie je dobré ale on tvrdil že to určite len spínim a neriešil ani sa nepozrel žiadne sono nič..v ten deň celý som krvácala riadne na druhý deň nič vôbec na ďalší deň zas až do dnes bolesti mám strašne nie je to ako pri MS rodiť som tiež rodila ale ani po si nepamätám takéto až bolesti takže som dnes šla na kontrolu ku svojmu Dr. Ten zhodnotil že ma nedostatočne vyčistili v podstate na sone bolo presne vidieť tie 2 plodove obaly len už vlastne plodiky nie ale jeden mal 8mm ďalší už neviem koľko no chcem sa Vás opýtať stretli ste sa s tým?Absolvovala som to prvý krát a dúfam že už nikdy viac no ale k veci Dr mi pichol samozrejme na stiahnutie maternice injekciu ale postup ďalší povedal že buď sa to vyplavi pri MŠ alebo opäť na zákrok mali ste niečo podobné aj vy?Už neviem aké lieky od bolesti si mám dať lebo fakt sú také že sa až po stene skrabem keby môžem a to si nemyslím že som nejaká cintlavka len chcem vedieť ktoré ste podstúpili niečo podobné či sa to stalo aj Vám ďakujem pekne.

romea
23. nov 2021

Veľmi ma to mrzí, mna tiež zle po zamlknutim potrate vyčistili, nechali tam kúsok placenty asi 5 cm, našťastie to zo mňa vyšlo po prvej menštruácii, cak by si dostala teploty alebo fakt bola bolesť neznesiteľná radšej smer pohotovosť, a leží mi na nervy majú robiť sono a pozerať vložku jak po pôrode strasne

roztlieskavacka
23. nov 2021

Mne sa stalo to iste, 4 dni po kyrete som musela ist opäť na kyret lebo uz som mala po nedostatočnom vyčistení (tiež bolo vidno na sone) uz zápal maternice. Cize 2 kyrety za sebou a antibiotiká. Otras co ti poviem.

gelifil
23. nov 2021

super :(

autor
23. nov 2021

@roztlieskavacka prosím Vás kvôli čomu hneď gynekológ rozhodol že hneď na kyret ďalší?mne povedal že treba čakať do prvej MS a potom sa uvidí lenže ja mám veľké bolesti ,tak netuším či takéto bolesti budú až do menštruácie tak sa zbláznim a to nehovorím že raz mi je teplo raz neskutočná zima .

roztlieskavacka
23. nov 2021

Kvôli zápalu co sa mi robil z tých zvyškov v maternici, zobrali mi na príjme krv a mala som zvýšené nejake CRP ci co ale ja uz som nemohla skoro ani cikat bez bolesti a potom uz ani chodiť neskôr

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. nov 2021

@roztlieskavacka ešte sa chcem spýtať išli ste ku svojmu gyncosovi a ten rozhodol?alebo ste kvôli bolesti išli do nemocnice a tam zhodnotil že treba hneď kyret

roztlieskavacka
23. nov 2021

Mne ms po kyrete druhom prišla po 28 dňoch cize ak by som mala čakať na ms uz by som bola mŕtva pravdepodobne.. Ja som ledva prišla na príjem do nemocnice este sa na mna dívali ze co tam zas robim.., ako tieto opakovane kyrety ale nie su nic zvláštne vraj, proste nevydarilo sa sup na stôl zase 🙄

autor
23. nov 2021

@roztlieskavacka júj to mi je ľúto ,pýtam sa len preto že môj chce čakať tak či sa aj dožijem kým sa niečoho dočkám🙄

martina123s
23. nov 2021

Asi by som isla na pohotovost..

emalka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz