Mile maminky, idem si pre skusenost/radu. Som 2 tyzdne po porode. Bol to moj treti porod, dcerka mala 3700 g. Samotny porod nebol na 2 zatlacenia, tlacila sa von asi 20 minut. Bola s vsak bez zranenia. Po porode som sa rychlo citila fajn, doma som hned fungovala ako bezne. Vcera ma vsak zacalo velmi boliet panvove dno (spodok posvy, konecnik), mam problem dlhsie ustat na nohach, lebo pri stati sa bolest rychlo zhorsuje. Ulavi sa mi len v lahu. Dnes mi robi problem uz aj kratke statie ci chodenie. Stretli ste sa s tym niektora, prosim? Co vam pomohlo? Dakujem velmi pekne za tipy.
Ja som mala po treťom pôrode symfyzeolýzu. Ale mne sa tieto bolesti objavili ešte v pôrodnici. Síce to bagatel8zovali, ale vydupala som si Rtg. Tak mi na to prišli. Hneď mi začali boky sťahovať v posteli plachtou, zaťaženou na okrajoch. Ale to bolo pred vyše 30 rokmi, možno sa to teraz dá riešiť aj inak.
@gre2ade ahoj, ja som mala presne to isté. Neskutocne ma bolel spodok, prechádzka s kočíkom bol horor...pomohol len cas. Preslo to asi po pol roku samo