Ahojte. Už som pol roka po sekcii bola som aj u lekára z jazvou povedal že je všetko ok ale nie som si istá, šla som k nemu kôli bolestiam jazvy a on na mňa kukal jak na :
táto chce byť zúfalo tehotná , keďže mám už 4 nevydarené tehotenstva. No prejdem k veci keď si prehmatavam jazvu tak cítim akokeby sa nezacelila ,cítim prehlbinu niekedy mám až kŕče niekedy akokeby štipala. Nechcem chodiť po nemocniciach už som ti tam odžila nejaký čas 😂..Ak máte niektorá skúsenosti tak budem čakať na odpovede . ❤️
@akineh a lekar ti nespravil sono? Mna 6 mesiacov po sekcii tiez jazva bolele, najma pri cviceni a nejakych pohyboch. Sla som na kontrolu aj k fyzio, kde mi ju rozmasirovala a tiez pokontrolovala (to co citi) a pozrela diastazu. Kazdopadne asi v 7 mesiaci to preslo uplne a uz ju citim naozaj len zriedkavo.
Mozu to byt zrasty. Aj fyzioterapeut vie pomoct, jazva sa da masirovat. Ako sa jazva hojila, neboli problemy?
@akineh jazva sa mi hojila rok a pol. Neviem preco tak dlho. Este rok a pol som citila ked som cvicila, ze to nie je ok. Od CS je takmer 10r a vsetko super. Takze ziadny problem nebol. Len to hojenie bolo nekonecne.
❤️❤️❤️
@akineh keď maš priehlbinu a štipe mozes mať pruh,😥ktorý sa zvätšuje a vtedy štípe.Chod na sono brucha, to ukaže keď maš herniu..