Pekny vecer, rozhodla som sa sem napisat, ci nahodou neviete co mi moze byt... samozrejme zajtra volam gyn ale fakt sa necitim dobre a rozmyslam nad roznymi scenarmi... milovali sme sa so snubencom, asi pred 3-4 dnami, milujeme sa dost casto (neviem ci to je potrebna info ale mozno ano), skratka uz mozno 4-5 dni pocitujem bolest prs, ale ako pred menzesom.. ten ma prist o 9 dni. Nikdy som bolest nemala takto daleko pred zaciatkom menzesu, max 5 dni pred. No ale vacsi problem je, po tom poslednom styku co sme mali som uz skoro k zaveru citila take ako keby skrenie vo vnutri na pravej strane steny... ako keby tam nieco bolo, take suchanie a dost to bolo neprijemne. Ale pripisovala som to asi suchosti vo vnutri.. no ale na druhy den bolest podbruska ako pred menzesom a vo vnutri ma to boli na tej pravej strane. Nie stale ale citim sa skratka ako pred ms, plus vcera vecer a dnes rano pichanie v krizoch... je to nejaky zapal? Prechladnutie? Dufam ze nie nic vazne... este podotknem ze dnes mi bolo cez den lepsie a skusili sme sa milovat ale ked to bolo pomaly zas ma to na pravej strane bolelo vo vnutri. Chcela som iba vediet ci to bude boliet a ci to tam stale budem citit... no a priatel mi povedal ze mal ako keby trosku cervene odomna ked vytiahol... presne na tej istej strane kde ma to boli.. ale nebola to krv... co to moze byt? Dakujem vam baby za odpovede, strasne stresujem...
Tak toto vyrieši ozaj len lekár.... popr. Sherlock Holms
@pininka1 nie je mozne.. priatel sa vratil zo zahranicia pred 10 dnami pochybujem ze za 10 dni by som bola tehotna...
@pininka1 spali sme naposledy spolu pred 4-5 mesiacmi
@deti95060810 dakujem, lekarovi zajtra volam, to som napisala aj v uvode
Ty vieš, ale mňa začali prsia bolieť veľmi skoro, ani test som si nemusela robiť. Ak by išlo o nejakú infekciu, prsia by v tom neboli. Jedine že ti zblbol systém a posunulo sa to.
@pininka1 Ale ani nie po 5 dnoch? My sme mali styk pred 10 dnami kedy prisiel, dnes je to 11 den, 5 dni na to ma zacali boliet prsia a dalsia vec je, ze nedokoncil do mna, takze pochybujem ze je moznost tehotenstva...
Baby mam stale bolesti ale zajtra idem ku gyn... bojim sa ze to je zapal vajecnikov 😔 velmi
A nie si náhodou tehotná?