Ahojte,
idem sa vás pýtať, možno mi niektorá budete vedieť poradiť.
Som prvý mesiac po vysadení Duphastonu na úpravu cyklu, s Duphastonom som mala 27-29.DC.
Dnes mám 29. deň a ešte stále menzes nič. Bolia má pár dni prsia, mám ich naliate a zväčšené, od včera večera má boli brucho na dotyk v strede tak v podbrušku, je to stuhnutejšie na dotyk.
S priateľom používame vždy kondom a vždy sa urobil do neho a aj to ho vytiahol zväčša radšej skôr. Niekedy sme mali pár úvodných zasunutí bez kondomu kde mohla byt aj predejakulacna tekutina. Tak isto asi aj keď som mala ovulaciu, pretože som mala veľmi vodnaty výtok potom, sme to tak mali, pár zasunutí bez kondomu ale ďalej sme nepokračovali. Výtok som mala včera taký biely ako počas ostatných dni, aj dnes žlté suché škvrny na nohavickach, objavil sa mi aj kúsok taký do žltá akoby ťahavá hrudka.
Môžu to byt príznaky že dostanem menzes niekedy teraz alebo si myslite že už to sú príznaky tehotenstva a rozširuje sa maternica?
@janetinka27 Mala som nepravidelný cyklus, veľmi dlhy, niekedy aj 42 dni
@d_mii zistovali ti aj co je dovodom dlheho cyklu? alebo hned nasadili progesteron? ak si ho teraz vysadila, je mozne,ze cyklus sa zas pokazi:/
@janetinka27 zistili mi len z krvi vyššiu hodnotu testosterónu a v podstate od januára som vkuse brala každý mesiac Duphaston a skončila som minuly mesiac. Tento cyklus je prvý bez liekov. No som aj dosť v strese z toho možného tehotenstva a jedno z druhým
Ďalšia vec je, že ma mätú bolestivé prsníky, ktoré mám takéto pred menštruáciou a tá bolesť brucha netuším z čoho môže byt taká
@d_mii skusala si si urobit test? moze to byt vselico, moze to byt aj silne pms
@janetinka27 test ešte nie, počkám pár dni a potom
@d_mii cyklus bez duphastonu moze byt iny ako s nim. moc by som sa teraz na datumy nespoliehala. aky si mala dovod na duphaston? mavala si nepravidelny cyklus, anovulacne cykly abobo nedostatocnost zlteho telieska atd?
ten husty hlien moze byt normalny neplodny hlien druhej polovice cyklu