Bolesť vaječníka na ľavej strane

kristy942003
14. jún 2024

Dobrý večer. Dnes ma začalo dosť pichat na ľavej strane akoby vaječníky mám 7 dni do ms môže to byt z toho? Mala som to aj predtým ale nejak som to neriešila teraz ma to pichá celkom dost tak som sa zľakla. Ďakujem

butterflyeffect
14. jún 2024

@kristy942003 tazko povedat ze co to moze byt, ale ja odporucam urcite riesit s lekarom, hlavne ked sa to opakuje. Ja som pocitovala bolesti a pichanie take ze vystrelovalo do boku a vzdy ma odbili, obvodny ze to je gynekologickeho povodu, gynekolog ze to je bezne ze moze byt pred menstruaciou alebo ovulaciou az nakoniec ked mi na laparke zistili zrasty a zobrali vajcovod tak doktor skonstatoval ze vraj som musela mat strasne bolesti 🙈 cize ja kazdemu koho nieco boli po tejto stranke odporucam, nebat sa nehanbit ale riesit s doktorom, a nenechat sa odbit…samozrejme nemusi to byt ako moj pripad, ale aj keby to nemalo byt nic, lepsie sa presvedcit.

kristy942003
autor
26. jún 2024

@butterflyeffect Ďakujem pekne no nebola som s tým zatiaľ u doktora potom ma to prešlo na druhý deň a teda aj za tých pár dni som dostala menštruáciu a ani pri ani po menštruácii ma to zatiaľ neboli tak dúfam ze nebude nic vážne. Ale ďakujem velmi pekne za radu 🙏😊 prajem vela zdravia a dúfam ze uz to máte v pohode 🙏❤️