Ahojte. Mate niektore tento problem tiez? Nemate na to nejake riesenie?
Hrozne ma to boli "tam dole" pocas kramov, taka pulzujuca bolest, ako by to bolo napuchnute a jedine co pomoze je sadnut si, alebo lahnut, proste nemozem stat, boli to aj pri chodzi. Ked som bola mladsia, bolievalo ma to pri prvych dnoch ked som nosila vlozky a ked som neskor presla na tampony, tak ta bolest zmizla. Teraz po porode sa mi to znova vratilo, akurat ma to boli aj pri tampone, niekedy len prvy den silnych kramov a niekedy aj na 4 den ked mam uz slabsie. Je to velmi neprijemne a nezaberaju na to ani lieky proti bolesti :(
Tiez mam po porodoch tak, ze pri menzese ma prve 2 dni boli cely spodok medzi nohsmi, akoby ma dokopaly 😨
Mne zabrala jedine antikoncepcia.Lieky od bolesti to len utlmili az po pol hodine/hodine a len na nejaky cas.
Pocas HAK to poboli asi 5 minut a potom uz nic.
Tiež mi to začalo až po pôrode 😳
@lylyjana ahoj autorka, milé dámy. Oživujem túto diskusiu a pridávam sa k Vám. Mám neznesiteľné bolesti "tam dole" počas menštruácie. Najhoršie sú prvé dni. Ani tú bolesť neviem popísať. Začalo to po pôrode, doteraz som to nemala. Spočiatku som to pripisovala nejakému zotaveniu, no pretrváva to aj rok po pôrode a je to naozaj nepríjemné.
Nenašli ste nejaké riešenie? Nejakú fintu ako sa toho zbaviť? Alebo príčinu, čo to môže spôsobovať?
@dota6 jedna Dr mi poradila spasmolytika (napr algifen), no ja som to nebrala, tak neviem ci zabeeaju, nejak som to pretrpela. Ked sa dalo, co najviac som sedela, vtedy ma to nebolelo skoro vobec. A ked mam tampony boli ma to o nieco menej ako ked mam vlozku. Inak nic nove som nezistila :(
@lylyjana lieky na uvoľnenie svalstva