Bolesť vagíny počas menzesu

4. jan 2022

Dobrý deň.. mám jednu z prvých ms od pôrodu a strašne ma boli celá vagína, akoby som na ňu padla. Bolesť sa rovná bolesti modriny. Neviem či je to normálne u niektorých žien, alebo sa mohlo dnu niečo udiať. Za tie roky som nikdy nemala takúto bolesť počas ms, ani počas sexu… nikdy.

3petka
4. jan 2022

Ja som to mala po pôrode cca 3 mesiace keď som dlho chodila a teraz niekedy aj pri menzese…. Všetko mám ok čo sa vyšetrení týka tak som si na to v podstate zvykla. Akurát že pri sexe nemam žiaden problém…

barbora0308
4. jan 2022

Ja osobne som mala vzdy prve dva dni menstruacie velmi silne a bolestive, obcas som mala pocit, ze mi vagina odpadne 😅 taka neprijemna trhava bolest, ako keby mi isla odpadnut. Teraz pocas tehu si uzivam mesiace bez MS, u mna to bolo vzdy peklo. Mozno to mas zmenou hormonov po porode, trocha pomaha alchemilkovy caj 🙂.

luccija
4. jan 2022

Stáva sa to po pôrode... mala si vaginálny?pomáhajú lieky na uvoľnenie svalstva, alebo bolesti.Aj magnezium pomoze

maribell
4. jan 2022

Ja som to mala tiež asi pol roka po pôrode... Hlavne keď som dlho stála na jednom mieste 😵

luccija
4. jan 2022

@maribell áno také ťahanie až dovnútra a boleli ma až lonove kosti ako posledný mesiac v tehotenstve

autor
4. jan 2022

@luccija áno, prirodzene som rodila. Pár mesiacov po pôrode som tiež pociťovala rovnaké bolesti, akoby modrinu. Potom to prešlo a teraz pri ms sa to vrátilo. Strašne nepríjemné bolesti

autor
4. jan 2022

Ďakujem pekne každej z vás za info… trochu ste ma ukľudnili 🙂

majloo
4. jan 2022

Ja mam tento typ bolesti skoro pri každej MS ten prvý, druhý deň, čo si pamätám, inak mam dve sekcie. Doslova, ako modrinova bolesť🙂

hipuska
4. jan 2022

Nemáš problém s krcovymi žilami? Alebo popraskanými zillkami?

autor
4. jan 2022

@hipuska vôbec..

comi
6. mar 2022

Ja to mam tiež , idem skapat prvý deň , musím len sediet , nie som schopná ani navariť . Ak musím v ten den niekde stát , doslova umieram . Ako keby som ju o tyč narazila alebo ako keby do nej niekto silno kopal a vyráža mi to do nôh a do trieslí .