Ahojte baby, stala sa mi taká vec. V zahybe pri pošve sa mi dejú také pupienky lepšie povedané bolestivé guľôčky. Pred tým to bolo tiež ale vytlačila som a mala som svätý pokoj. Teraz to mám pod kožou a je to neskutočná bolesť keď robím všetko, aj keď sa snažím len otočiť na druhú stranu postele. Viete mi poradiť čo mám robiť ? Mám ísť na gynekológiu alebo na kožné? Pomáha zatiaľ nejaké domáce liečenie? Nechávam si tam tamponik s harmančekovym čajom. Poprípade ešte aj sudokrem alebo phytiol. Beriem ibuprofén proti zápalu a bolesti.
@adellla123 to mas z holenia
@adellla123 zarastaju ti chlpky
To su urcite zarastene chlpky. natrela by som to gafrovou mastou - pozor, velmi spini - aby vyrazky vyzreli a dali sa vytlacit, alebo aby sa vstrebali. A urcite by som sa na cas prestala holit.
Ja som sa pýtala na gynke nedávno tiež som to mala . Áno sú to zarastené chĺpky.
@adellla123 nie je to zarastený chlpok? Ak je vyrážok viac a sú pri sebe a máš to cervene môže ísť aj o genitálny herpes. Ten byva veľmi bolestivý Riesila by som s gynekológom
Práveže som sa prestala holiť na nejakú určitú dobu aby som zistila či to nie je zapálený chlpok, no deje sa mi to aj keď sa neholim. Niekedy to je aj na zadku. Pohlavná choroba to určite nebude, mám stáleho partnera. Je to tvrdé a po niekoľkých dňoch to zmäkne a praskne. Vyteká hnis s krvou.
@adellla123 zašla by som s tým asi najskôr ku gynekológovi.