Ahojte, potrebujem radu mali ste aj vy niektorá z vás skúsenosť že ste boli tehotné a na začiatku tehotenstva cca5tt vás bolelo v pravom boku (skôr pravý vaječník alebo neviem to presne určiť) ale stále keď vstanem a chodím a potom si sadnem tak ma tak občas pichne ako v slabine...niekedy aj na ľavo ale nie tak často ako v pravo . Neviem čo to je ešte som také nemala keďže som prvý krát tehotna. 🤷😕 Dosť mám z toho strach a objednaná som 20.5 na prvé sono, lebo teraz by toho veľa nevidel. Mali ste to tak? Pijem aj magnéziu vodu.. Mam strach aby to nebolo mimo..... 😕Vôbec nespinim, len mám riedky výtok ako voda, bez zápachu, nič m nesvrbi 😥 poraďte prosím, lebo do lekára sa dostanem až na druhý týždeň
@simik7192 môže vám pomôcť magnézium ale voda nestačí. Tehotná by mala prijať okolo 350mg magnézia demne. Nič sa nestane keď ho začnete brať aj v tabletkovej forme.
@kkovacovak áno hneď to odznie, trvá to asi 3-4sekundy a koniec je to preč. Len ja mam doma iba 500mg magnézium to v modrej škatuľke 😕
@simik7192 tak potom je takáto bolesť úplne bežná. Niektoré ženy majú horšie bolesti ako pri ms. Skúste kúpiť slabšie magnézium a užívať radšej častejšie do dňa nech sa vám to rozloží.
@kkovacovak a dokiaľ si to kúpim tak môžem si zobrať aj tu 500mg?
@simik7192 nemal by to byť až taký problém
@simik7192 ale spomeňte to potom určite dr
@kkovacovak tak to určite poviem keď tam pôjdem toho 20.5 aby pozrel čo to je
@simik7192 na tie bolesti nepovie nič lebo je to normálna vec. Myslela som to užívanie magnézia 🙂 ...a inak k tomu mimo. Ja som mala predtým a takéto bolesti som nemala takže je to veľmi individuálne
@kkovacovak tak len dúfam, idem skúsiť zobrať to magnézium či mi to trochu pomôže, ako není to bolest ktorá sa nedá prežiť ale je a až sa tak zlaknem že čo to.. Lebo prvé tehu som mala sp v 4tt 😥 tak mám väčšie obavy, ale dúfam že to bude všetko ok 😊🌞👶
@simik7192 magnézium pomáha aj pri predčasnom pôrode a zabraňuje maternici v jej ,,aktivite,,
Netreba sa stresovať 🙂 všetko bude v poriadku. To čo píšete sú typické príznaky. Potom sa budete zase báť že vás nič nebolí či tam ešte stále je 😄 takže ja som rada za každé pichnutie 🙂
@kkovacovak veď to, a keď si ešte predstavím pôrod tak ma chytá stres 😃
@simik7192 to netreba mať. Toľko žien pred vami to zvládlo 🙂
@simik7192 je to úplne normálna bolesť v tehotenstve. Môžete cítiť pichanie, tupú bolesť, ťahanie, menštruačné bolesti. Pokiaľ to do chvíľky odoznie alebo bolesť zmizne po zmene polohy tak sa nič nedeje. Pri vstavaní, kráčaní, sadani, po sexe vás to môže bolieť. Maternica sa rozťahuje a to pociťujete takto