Bolesť v pravom vaječníku vystreľujúca do pravej nohy

eleanor753
3. júl 2023

Ahojte zeny, dufam ze mi niektora z vas bude vediet poradit - mam 24r. cely zivot som vobec necitila ze mam nejake zenske veci, neviem o tom vela, menzes som mala vzdy vcas, bolest pri ms primerana, nikdy ziadne problemy. Posledna menstruacia bola velmi bolestiva, ked skoncila, po 3 dnoch od skoncenia sa mi objavil krvavy vytok tmavohnedej farby, trval viac nez tyzden. K tomu bolesti v pravom vajecniku (aspon myslim ze je to vajecnik, nikdy som to necitila), naduvanie a podobne. Casto som tiez citila aj zasklby v pravom vajecniku. Bolest sa nevztahuje na pohyb, polohy, sex ci odpocinok, avsak vajecnik zvyknem viac citit po orgazme, alebo ked som nevyspata. Bolesti krizov ci chrbta ziadne.
Zaplatila som si termin na gyn (nemam vlastnu gyn a nikdy som nebola na prehliadke, ...ano viem je to velmi nezodpovedne.. ) a pozrela ma zvnutra aj urobila ultrazvuk a nic tam nenasla. Predpisala mi duphaston, povedala ze mam vybrat cele balenie, ja som ho brala len 3 dni po sebe lebo vymizlo krvacanie aj bolest vajecnika, a nechcela som sa zbytocne pchat hormonmi ked uz to preslo. Gyn povedala ze preventivku mozem mat az 25.9. Teraz mam pred ms (dufam ze pride, ze mi ten duphaston nejak nerozhadzal cyklus, alebo ci sa tam nieco zle nedeje), a citim bolest toho vajecnika, spolu s klasickymi ms bolestmi, ibaze mi strielaju od praveho vajecnika do pravej nohy.. citim tu bolest najma na stehne, ale citlivost mam az v pate.
Je aj pravdou, ze posledny mesiac som mala velmi velke stresy, malo spanku a vela roboty, kedze pracujem nocne a cez dni som sa ucila na prijmacky, nejedla som velmi kvalitne, ale uz som to vsetko upravila.
Neberiem ziadnu antikoncepciu, styk mavam prerusovane uz 9 rokov, nikdy ziadne tehotenstvo, ziadne ine lieky alebo ochorenia. Neviete co to moze byt aspon priblizne? Je 25.9 na preventivnu uz neskoro, mohlo by sa mi dovtedy nieco stat, alebo to nie je nieco co vyzaduje skutocne neodkladnu lekarsku starostlivost? Dakujem

adma11
3. júl 2023

Mohla to byt len silnejsia ovulacia.

mmoonna
3. júl 2023

@eleanor753 ak to neprechádza,išla by som na gyn.pohotovost. možno cysta, mimomaternicové tehotenstvo,zápal......

janetinka27
3. júl 2023

@eleanor753 ahoj, taka bolest nie je bezna. skus test