Bolesť v pravom podbrušku

lucia134m5
14. máj 2022

Dobrý deň, už dlhšie má pobolieva dole v pravom podbrušku, mám pocit že bolesť začne v strede cyklu čiže počas ovulácie, aj keď si tým nie som celkom istá, bolesť nieje zlá občas bolí občas nie, skôr sa len tak párkrát za deň objaví. Bola som za gynekologičkou a hoc v lek. správe písala že je všetko v poriadku na konci bolo napísané: bližšie neurčený zápal orgánov. Brala som doxyhexal, bolesť to však nijako neovplyvnilo akoby som žiadne lieky nebrala. Su dni kedy má to vôbec neboli, sú dni kedy je to silnejšie. Dnes som dostala menštruáciu a bolesť na tej strane bola väčšia, to isté sa mi stalo aj pred pár dňami. Nedávno som sa liečila na mrle možno to má nejakú súvislosť, pretože vtedy ako moje probelmy začali, som nimi bola prvýkrát nakazená(párkrát sa mi vrátili). Čítala som že to môže pms, ale predsa je to podľa vás normálne?stalo sa niektorej niečo podobné?

matusa_153
14. máj 2022

@lucia134m5 mne sa toto stalo tiež, v strede cyklu pichanie ako keby ľavý vaječník a ako píšeš niekedy pár krát do dňa inokedy zase nič par dni pokoj a zase znovu take pichanie ťahanie. Bolesť taká slabšia že sa to dalo prežiť. Dr vravela na sone ze nič nevidí žiadnu cystu alebo čo. Takto sa to ťahalo asi dva mesiace a posledná ms riadne bolestivá na tom mieste kde má to kedykoľvek pichalo. Prešlo mi to samé ani neviem ako. V tom čase som začala užívať inofolic tak možno to pomohlo. Neviem či ti nejako pomôžem ale mala som to iste čo ty ale na ľavej strane podbruska

vlockakocka
14. máj 2022

@lucia134m5
Mala som tak min.rok stale bolesti v pravo v podbrušku,chodila som na gynekologiu tam vsetko ok,poslali ma na chirurgiu,ci to neni podrazdene slepe crevo vsetko ok.Nakoniec ma poslali na gastro.zistili mi sibo a uplnu intoleranciu laktozy a hit.Zacala som držať foodmap dietu a sa mi uľavilo.Moze to mat aj takyto suvis a tym ze pred menzesom sa to tam viac prekrvuje aj crevo sa moze viac zduvat.Lebo vzdy som mala najväčšie bolesti od stredu cyklu a pred menzesom ani nehovorím.