Bolesť v pošve

anabella17
2. mar 2022

Dobrý deň žienky. Obraciam sa na Vás, či ste sa niektorá stretli s takou nepríjemnosťou, ktorá ma trápi už vyše roka a moja gynekologička to nijako nerieši. Dievčatá, ospravedlňujem sa za takú otvorenosť ale naozaj potrebujem poradiť. S mojím priateľom už pomaly ani nevieme čo je to mať sex,mám neskutočné bolesti pri prieniku. Fakt ohromné, niekedy mi je doplaču, tak priateľ na hneď objíme a povie, že to celé vyriešime a bude to v poriadku. Ale ako?? Ďalej vzrušenie, pri vzrušení bolesť ako hrom, presne pri vstupe do pošvy ma pri vzrušení neskutočne začne bolieť to okolie akoby som tam dostala kŕč, snažila som sa tam nahmatať niečo, lebo som čítala, že to môže byť Bart. Žľaza, ale nič, no keď si na tie strany zatlačím, tak to bolí, potom po vzrušení to odoznie cca do 40 minút, inak to citim aj keď stiahnem panvu, takú bolesť, keď som vzrušená... Moja gynekologička ma vyšetrila a povedala, že je to psychika a žiaden problém tam nevidí a necíti. Neskôr mi dala radu kúpiť si mezokain, že keď si neužijem ja, tak si užije aspoň priateľ🤔. Myslela som si, či to nieje nejaký blok a možno by bola vhodná liečba u kineziológa. Stretli ste sa s niečím podobným? Ďakujem, som veľmi zufala a bojím sa , že takto zostanem už navždy 😢😔

anne_mary2
2. mar 2022

@anabella17 no ak nepomaha klasika - zvlhcit lubrikantom, tak bud skus ineho gynekologa, a ak by opat bolo vsetko ok, tak asi sa fakt treba zaoberat aj tou psychikou neviem veru 🤷🏼‍♀️..
Ale urcite by som skusila vysetrenie aj inde, pre pokoj v dusi, lebo ved urcite to nie je bezne ani normalne

anabella17
autor
2. mar 2022

@anne_mary2 presne to si tiež myslím, že to nieje v poriadku aj keď ma moja gyn. Stále ubezpečuje, že je to uuuplne normalne a prirodzene. Dokonca som nemala menštruáciu cca 3 mesiace a povedala, že je to uplne normalne aj keby som ju nemala vôbec.. Pritom mám 22 rokov, nerodila som. Takže neviem čo s tým. A lubrikant ma štípe a nepomáha. 😔 Stále to bolí, na nevydržanie.

kajulna
2. mar 2022

@anabella17 podľa mňa nie je normálne nemať menštruáciu 3 mesiace, ja by som skúsila iného gynekológa

dadka128
2. mar 2022

@anabella17 iného gynekológa a čím skôr tým lepšie.

7miriam77
2. mar 2022

taketo jednanie od gynekologicky je ozaj zvlastne. Vynechanie menstruacie je isto problem a aj nieco znamena...telo dava nejake signaly, ze nieco nie je v poriadku. Ta bolest tiez nie je normalna, treba vymenit doktora a to cim skor. drzim palce

anabella17
autor
2. mar 2022

Žienky, veľmi pekne Vám ďakujem! Už niekoľko rokov trpím bielym výrokom, hocikedy som mala pálenie také, že som nemohla chodiť, mala som svrbenie do zošalenia, do toho dyskomfort a ešte aj život bez sexu a na vzrušenie sa bojim pomyslieť. Ďakujem za rady, naozaj vymením túto moju už druhú gynekologičku, pretože žiadna z nich mi okrem predpisovania rôznych čapíkov ešte reálne nepomohla!. Ďakujem a držte sa! ❤️🙏🏻 Dám vedieť ak sa to zlepší 😇

irusa
2. mar 2022

jednoznačne zmeň gynekológa

kataka10
2. mar 2022

@anabella17 hormonalny profil ti robila? S mocovymi cestami nemas problem? Urcite by som skusila inu dr., ak ti tato tvrdila, ze 3 mesiace nemat ms je OK. Pripadne vyskusaj cinsku medicinu. Poznam baby, co mali gyn. problemy a pomohla im az alternativna liecba. Ale urcite je najvhodnejsie, aby ti dr. zistila pricinu.

anabella17
autor
2. mar 2022

@kataka10 ja som si zakúpila tie tamponiky guifei bao.. Tak uvidím čo a ako. Inak dobrý bordel zo mňa vyšiel po prvej tablete.. Bolo to fakt nechutné ale zaznamenala som, že som sa cítila lepšie a komfortnejšie!. Ďakujem za radu!

gabyyygabriela
2. mar 2022

Nemôže to byt vaginizmus? Sedi to na tvoje priznaky.

anabella17
autor
2. mar 2022

@gabyyygabriela je to nevyliečiteľné? Až sa bojim prečítať si.. 😔🙏🏻

anabella17
autor
2. mar 2022

@kataka10 vysadila som antikoncepciu, brala som laverette a dievčatá..schudla som z 51 kg na 40..takže tak nejak.. Mám výšku cca 158cm..ale už tú váhu riešim 🙏🏻 cvičím a papám zdravo a poriadne už cca mesiac.. Mám hraničné výsledky zníženej funkcie ŠŽ. Inak sa drží všetko tak ako má.