Bolesť v podbrušku pri vzrušení bez zápalu

2. apr 2023

Ahojte, píšem anonymne pretože tu mám veľa známych a ide o intímnu vec. Stretli ste sa s bolesťou v podbrušku pri vzrušení, je to taká pichľavá bolesť, neviem ako by som to opísala ako motýle v bruchu len nepríjemná bolestivejšia. Gynekologické vyšetrenie nič vážne nepreukázalo, bola som len pre liečebná na kvasinkovú infekciu zakaždým. Taktiež po pohlavnom styku mávam zápal močových ciest napriek ochrane partnera. (partner tiež pre istotu pre liečený) Neviem z tohto bludného kruhu von, odmietam sex kvôli strachu, že znovu dostanem zápal MC a budem cítiť bolesť. Kvôli tomuto problému s mužom mám sex cca 1x za 3 mesiace.... Som už z tohto na nervy. Problém trvá vyše roka, zvažujem zmenu gynekológa....

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. apr 2023

@zuzana9415 preto sa to snažím riešiť. Niekde je problém, len neviem na to prijsť, sex určite nemá byť o bolesti....

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. apr 2023

@zuzana9415 ale rozprávame o bolesti pri vzrušení? Lebo mňa inak pod bruško nebolieva max cez svoje dni.

livka_
2. apr 2023

Nemas nejaky drobny myom v maternici? Niekedy maju par milimetrov len a sposobia bolest prave po orgazme. Bolest moze byt podobna menstruacnym az porodnym stahom ked ta hladka svalovina maternica sa po styku a uvolneni opat stahuje...

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beronsche
2. apr 2023

@zuzana9415 no ty si jej pomohla... To co je za komentar, ze treba nieco vydrzat pre zachranu vztahu? Ist cez bolest, len aby chlap bol spokojny? To sudna zena ani nemoze mysliet vazne...

Autorka - sex rozhodne nema boliet. Ak to tvoj gynekolog uz uzavrel a nesnazi sa najst dovod bolesti, urcite by som ho zmenila.
...

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beronsche
2. apr 2023

@zuzana9415 takto to v zivote chodi, ak si zena vyberie chrapuna.
Normalny zdravy chlap, aj ked mu sex chyba, predsa pochopi, ze je to zdravotny problem a nie rozmar. A este ked to zena riesi.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
renab
2. apr 2023

Ak mavas problemy aj po sexe s ochranou, moze ti vadit latex. Vela zien s tym ma problem.

eviku777
3. apr 2023

No rozhodne zdravu zenu nema co boliet pri styku ani mimo menstruacie. Chapem obavy ked po kazdom styku mas zapal … otazka je partner bol vysetreni na urologii od A- Z ? vsetky vytery atd?

autor
3. apr 2023

@livka_ robili mi Sono a nič nenašli, tak neviem. Žeby nebol na sone vidno?

autor
3. apr 2023

@beronsche vďaka. Zvažujem zmenu, veľmi intenzívne. Nezdá sa mi to, keďže tento problém som pred rokmi nemala.

autor
3. apr 2023

@renab skúsili sme i bez latexové a nie je to tento problém.

autor
3. apr 2023

@eviku777 práveže bol a nič mu nenašli. Teraz keď idem k DR. dáva aj manželovi pre istotu fungycidin i keď používame kondóm.