Dobrý deň, chcem sa opýtať či je normálne pociťovať bolesť v podbrušku ked partner "prirazi az na dno." Zatial nezijem sexualne dlho, vyskusali sme len zopar poloh no v podbrusku ma to zaboli vzdy ked partner narazi na krcok. K lekarovi som objednana o tyzden. Chcem sa len opytat ake s tym mate skusenosti, ci je to normálne resp čo by to mohlo byt. Je to moj prvy sexualny partner, velkost prirodzenia - priemer. Vdaka za odpoved
v prvom rade by som to povedala partnerovi - ad1 ho poteší, že nie je "priemer" 😉 ad2 ťa to prestane pobolievať
@zuzanka.zuzu je to aj pri jemnom sexe, akonahle narazi na krcok citim bolest v podbrusku
@epsondell uvidíš čo ti povie lekár... mňa zo začiatku skôr pobolievalo pri vnikaní, nie pri dorážaní (ak teda, lebo mňa to nebolelo)
@zuzanka.zuzu ano, pri vnikani ma to zozaciatku bolelo tiez,, okolo vchodu do posvy, resp. bol to neprijemny tlak. ale to uz prestalo...no to zabolenie v podbrusku citim ozaj vzdy ked narazi na krcok. A stale mi treba na malu...pocas aj po sexe..aj ked predtym idem na wc, ked zacne partner tlacit hned utekam zas, pricom medzitym ani nepijem vodu...
Mozes mat obratenu maternicu, tym padom ti mozu byt niektore sexualne polohy neprijemnejsie.
Možno máš len zápal . Teoreticky aj pri myómoch /mal by ich vidieť na sone/, alebo endometrióze /je potrebné laparoskopické vyšetrenie/ môže pobolievať pri sexe. Ale predpokladám, že si mladá, tak skôr na ten zápal by som to videla, keďže máš aj potrebu častého močenia.
@epsondell mna v podbrusku boli v case ovulacie pri polohe zozadu🙂 a potom vtedy ked na mna lezie mykoza alebo bakteria... zdravu zenu nema co boliet pri sexe to si zapamataj a je jedno ci je divoky sex alebo nie😂
ja mám myom a vtedy ma to občas pobolievalo, môže to byť aj tým...mne to hovorila doktorka že ma to môže bolieť a potom som jej dala za pravdu...
mozno to je aj tym, ze so sexom este ako tak zacinas, no ak by si bolest pocitovala stale, tak by som si k doktorovi isto zasla. ono su polohy, ktore nie kazdemu vyhovuju