Dobrý deň, asi tri dni ma strašne bolí v podbrušku. Najprv som si myslela že mám nafúknuté brucho alebo sa blíži menštruácia. Ale dnes ma to boli predovšetkým keď si brucho stlačim na ľavej strane alebo zakaslem. Som 9 mesiacov po cisárskom reze je možné že to má nejakú spojitosť? K dr. Momentálne neviem ísť. Nemá mi kto postrážiť malého. Ďakujem
Po pol roku začínajú ožívať nervy na bruchu, takže preto teraz cítiš intenzívnejšie. A tiež súhlasím s @elizita vyššie, že to budú zrasty - ja tam mám presne na ľavej strane, som si zvykla, no, čo iné (teraz pri druhom tehotenstve je to inak "zaujímavé", keď sa tam dieťa natiahne, akože celkom dosť nepríjemné auu...). Ak je to len pri kašli alebo napínaní brucha, tak isto to bude toto. Ak je to viac-menej stále, tak by som šla ku gyn. pre istotu.
@marry144 jasne ze to moze byt aj cisarskym.. ved je to brusna operacia.. mozes mat zrasty.. ja som zacala mat problemy po roku od cisarskeho.. ale daj si to skontrolovat samozrejme.. mozes mat pruh, vred, zapaleny vajecnik.. moze to byt cokolvek..